Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde poate fi urmărit meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, de astăzi, de la Turneul Campioanelor

ro

27 Oct, 2015 00:00 2042 Marime text

 
Jucătoarele clasate pe locurile doi şi trei în clasamentul mondial al tenismenelor profesioniste, Simona Halep, respectiv Maria Şarapova, se confruntă, astăzi, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Ambele sportive au câştigat prima partidă, iar acum se confruntă în runda a doua. Constănţeanca Halep a dispus de italianca Flavia Pennetta (6-0, 6-3), iar rusoaica, pe care Simona nu a învins-o niciodată până acum, a trecut în trei seturi (4-6, 6-3, 6-4) de poloneza Agnieszka Radwanska. Mult-aşteptatul meci Halep - Şarapova de la Singapore va fi primul dintre cele două din acest an. Confruntarea va începe la ora 13.30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Dolce Sport. De la ora 9.00, joacă Flavia Penneta şi Agnieszka Radwanska, confruntarea urmând a fi urmărită în România la aceleaşi două televiziuni.

Simona conduce în clasament

În acest moment, clasamentul în grupă este următorul: 1. Halep - o victorie (2-0 la seturi, 12-3 la game-uri), 2. Şarapova - o victorie (2-1, 16-13), 3. Radwanska - o înfrângere (1-2, 13-16), 4. Pennetta - o înfrângere (0-2, 3-12). Până acum, Halep şi Şarapova s-au întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus rusoaica, două dintre partide fiind finale de turnee (Ronald Garros şi Madrid, anul trecut). În ultimele trei meciuri însă, Simona i-a luat de fiecare dată câte un set Mariei. „Gândesc pozitiv despre meciul de mâine (n.r. astăzi). Sper să obţin prima victorie, dar nu va fi o tragedie dacă voi pierde. Şi într-un caz, şi în celălalt, vreau să joc un tenis bun“, a declarat Simona Halep.       
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii