Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un om şi un profesionist adevărat!“ Astăzi se împlineşte un an de la moartea reputatului doctor Nicolae Gheracopol

ro

28 Sep, 2017 00:00 5123 Marime text
Joi, 28 septembrie a.c., se împlineşte un an de când cunoscutul doctor din Constanţa Nicolae Gheracopol a plecat dintre cei vii, lăsând în urma sa râuri de lacrimi, durere şi regrete eterne în sufletele familiei şi ale apropiaţilor care l-au apreciat şi iubit. „Un om şi un profesionist adevărat!“, acesta a fost, descris în câteva cuvinte, Nicolae Gheracopol, reprezentant de seamă al lumii medicale şi sportive din Constanţa.
 
Nicolae Gheracopol a activat mult timp şi la echipe sportive din Constanţa (formaţia de rugby Farul şi cea de fotbal Farul), la Şcoala Sportivă numărul 2 (actualul Liceu cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”), dar şi la echipa naţională de rugby. S-a stins din viaţă la vârsta de 76 de ani şi a fost înmormântat la Cimitirul Central din Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Reputatul doctor constănţean Nicolae Gheracopol a murit „A fost o personalitate marcantă, a făcut lucruri extraordinare”

Celebrul medic Nicolae Gheracopol, înmormântat la Constanţa „Sufletul meu plânge. A fost un om deosebit şi un mare caracter” (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii