Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean, cel mai bun luptător MMA din România „Bombardierul“ Ion Pascu l-a făcut KO la Dublin pe „Herculeez“ (galerie foto)

ro

11 Jul, 2017 00:00 6736 Marime text
Considerat cel mai bun luptător MMA (arte marţiale mixte) din România, Ion „Bombardierul“ Pascu, sportiv originar din Constanţa, a înregistrat o victorie spectaculoasă în gala BAMMA, de la Dublin (capitala Irlandei).
 
Luptătorul de 35 de ani a luptat în cuşcă cu un sportiv de culoare, Henry Fadipe, supranumit „Herculeez“, de origine nigeriană, dar stabilit în Irlanda. Pascu s-a impus prin KO, la sol, printr-o combinaţie GNP (lovitură de dreapta, urmată de croşeu de stânga). Luptătorul constănţean s-a arătat entuziasmat de această victorie. „A fost un meci important pentru cariera mea, ca şi cele care vor urma. Suportul publicului a fost foarte important. Sunt fericit să văd că în jurul meu sunt din ce în ce mai multe persoane care mă sprijină, atât material, cât şi moral“, a declarat Ion Pascu.
 
De la începutul acestui an, constănţeanul se antrenează la clubul SBG Ireland, acolo unde se pregăteşte şi celebrul Conor McGregor. Înainte de meciul cu Henry Fadipe, Ion luptase, în luna martie a acestui an, cu Aslambek Saidov, în faţa căruia a cedat prin decizie unanimă. Această partidă a fost prima a constănţeanului pentru SBG Ireland. Înainte de a merge în Irlanda, Ion Pascu locuia la Bucureşti, unde se mutase de la Constanţa. Din luna aprilie 2017, valorosul luptător are alături şi familia (soţia, originară din Techirghiol, şi fiul lor de doi ani).
 
Obiectivul lui Ion Pascu este să acceadă în UFC, iar pentru aceasta trebuie să câştige centura BAMMA. UFC (Ultimate Fighting Championship) este cea mai mare promoţie de arte marţiale mixte din lume, care găzduieşte cei mai mulţi dintre luptătorii de top şi produce evenimente peste tot în lume.
 
Sursa foto: Facebook 

 Citeşte şi:

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, l-a învins pe Ivan Brguljan la Superkombat (galerie foto) 

„Bombardierul“ Ion Pascu este din Constanţa: Cel mai tare luptător de MMA din România a devenit tătic (galerie foto)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii