Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultramaraton de 24 de ore la Mamaia, pentru ajutorarea copiilor cu autism

ro

19 Apr, 2017 09:40 2670 Marime text
Un eveniment sportiv unic în lume, un ultramaraton de 24 de ore pe nisip, la care vor participa 20 de echipe, a câte 24 concurenţi, va avea loc, în staţiunea Mamaia, în zilele de 22 şi 23 aprilie a.c. 
 
Întrecerea, organizată de Centrul de Psihologie „Marea Neagră“, face parte din proiectul Camera Virtuală, care promovează drepturile de integrare în comunitate a copiilor diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist.
 
În această cursă vor alerga echipe formate din psihologi, angajaţi ai Primăriei Constanţa, cercetaşi marini, angajaţi ai ISU Dobrogea şi Garda de Coastă, jurnalişti, jandarmi, voluntari ai Crucii Roşie, elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, antrenori de fitness, studenţi ai Universităţii „Ovidius“ etc.
 
Startul va fi dat sâmbătă 22 aprilie, la ora 10, din faţa sediului Radio Constanţa, iar traseul are o distanţa de 3 kilometri. Participanţii vor alerga în buclă traseul, ziua şi noaptea, sub formă de ştafetă, astfel încât, în cele 24 de ore alocate competiţiei, să se adune cât mai mulţi kilometri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii