Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul turneu de Grand Slam pentru amatori al anului BCR Tenis Partener debutează la Mamaia (document)

ro

09 Sep, 2010 00:00 2173 Marime text
tenispartener.jpgLa eveniment sunt aşteptaţi şi cei mai în formă tenismeni români ai momentului, constănţeanul Horia Tecău şi Victor Hănescu

Competiţia care încheie seria marilor evenimente BCR Tenis Partener Platinum din 2010 reuneşte, începând de astăzi, până duminică, la baza sportivă Tenis Club Idu din Mamaia, aproximativ 200 de jucători de tenis amatori.

Aceşti vor cumula peste 200 de meciuri, în cele patru zile de concurs. Competiţia de la Mamaia se va desfăşura în aceeaşi perioada cu fazele finale de la US Open, păstrându-se paralela făcută între turneele BCR Tenis Partener Platinum şi cele patru turnee de Grand Slam din tenisul profesionist. Gazda celor patru zile de meciuri va fi Tenis Club Idu, recunoscut la nivel naţional datorită numeroaselor competiţii profesioniste de tenis tip Futures şi Challenger organizate în ultimii ani. Pe lângă competiţia de tenis propriu-zisă, organizatorii evenimentului îi vor surprinde pe participanţi şi pe invitaţi prin evenimentele conexe surpriză. Organizatorii competiţiei nu i-au uitat nici pe cei care reprezintă viitorul acestui sport. Astfel, copiii până în 10 ani se vor întrece şi ei într-un turneu rezervat în totalitate celor mici: BCR Tenis 10. Competiţia din Mamaia va începe astăzi, startul evenimentului fiind marcat de conferinţa de presă, cu participarea organizatorilor, a sponsorilor şi a unor susţinători reprezentativi, întâlnire care va începe la ora 11.30. Primele întâlniri ale turneului vor avea loc astăzi, de la ora 8.30. Mâine, începând cu ora 21.00, jucătorii şi invitaţii lor sunt aşteptaţi la petrecerea special organizată pentru ei, animată de formaţia Direcţia 5. Sâmbătă, de la ora 19.00, sportul amator şi cel profesionist îşi vor da mâna pentru un inedit meci demonstrativ de tenis. Cei mai buni jucători români de tenis ai momentului, Victor Hănescu şi constănţeanul Horia Tecău, vor fi invitaţii speciali ai evenimentului. Duminică, în ultima zi a turneului BCR Tenis Partener, copiii cu vârsta până în 10 ani se vor întrece în BCR Tenis 10. Turneul pentru copii va fi completat de numeroasele surprize pregătite de organizatori şi de sponsori, atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi. Aşa cum au fost obişnuiţi, jucătorii vor primi la intrarea pe teren mingea oficială pentru turneul BCR Tenis Partener (Wilson US Open), personalizată cu sigla circuitului. Aceasta a fost lansată în urmă cu aproximativ două luni, în timpul turneului desfăşurat la Cluj-Napoca, şi va fi utilizată în competiţiile care urmează să se desfăşoare până la finalul sezonului 2010, conform calendarului competiţional. Amintim că BCR Tenis Partener Mamaia este ultimul dintr-o serie de patru turnee pentru amatori, desfăşurate în această vară la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii