Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul "tun" inaintea partidei cu Bosnia

ro

21 Aug, 2002 00:00 790 Marime text

Meci amical, Romania - Grecia

Selectionata "tricolora" s-a cazat ieri la "Iaki", unde a dat ochii cu fostul selectioner Gheorghe Hagi * Atmosfera in lot este buna, jucatorii dorind sa obtina un rezultat bun * Partida va incepe de la ora 20.45 * "Interimarul" Nae Manea nu-i va putea utiliza pe Rat, Balan si Lazar * Partida de la Medgidia este programata de la ora 17.30

Nationala mare a Romaniei va sustine astazi un alt meci amical, al doilea consecutiv, la Constanta, in compania selectionatei similare a Greciei. Partida face parte din cadrul programului stabilit de selectionerul Anghel Iordanescu inaintea startului preliminariilor Campionatului European de fotbal 2004. Acesta este, de fapt, si ultimul inaintea meciului oficial cu Bosnia si de aceea ambitiile jucatorilor nostri sunt foarte mari. Un succes ar putea fi prima rampa de relansare a unui fotbal romanesc ce se afla in declin dupa ratarea Mondialelor din acest an. Pentru acest meci selectionata Romaniei a ajuns ieri la Constanta, cazandu-se la hotelul "Iaki" din Mamaia, proprietatea lui Gheorghe Hagi. Ea a ajuns la ora 12.40, ceva mai devreme decat era stabilit, selectionerul Anghel Iordanescu hotarand in ultimul moment sa schimbe ora de plecare. Aterizati cu o cursa charter pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, "tricolorii" au strabatut distanta pana la Constanta cu un autocar. La "Iaki", ei au fost intampinati de fostul selectioner Gica Hagi si au fost vizitati de directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, si de Elena Francu, directorul DTSJ Constanta. Dupa ce si-au despachetat bagajele, "tricolorii" au coborat sa serveasca masa, iar aseara au efectuat un antrenament pe arena "Gheorghe Hagi", cu o ora mai devreme pregatindu-se si grecii. Apropo de adversari, si ei au ajuns in Constanta in cursul orelor pranzului si s-au cazat la hotelul "Rex" din Mamaia. Partida va incepe de la ora 20.45, intrarea pe "Gheorghe Hagi" facandu-se in intervalul 18.00-20.30. Biletele vor fi puse in vanzare la casele de bilete ale stadionului si la punctele de desfacere "Cuget Liber", iar pretul acestora variaza intre 50.000 de lei la peluza si 100.000 de lei in celelalte sectoare.

Fara Rat, Balan si Lazar

"Tineretul" pregatit de antrenorul interimar Nicolae Manea a facut ieri de dimineata un antrenament tactic pe stadionul "Petromidia" din Navodari, in care au pus accent pe schemele la finalizare. Din pacate, trei dintre componentii lotului s-au accidentat si nu vor evolua in acest meci. Rat (Rapid), Balan si Lazar (ambii Sportul) au facut intinderi si au plecat ieri spre casa. In urma acestui eveniment neplacut, Manea spunea ieri ca este foarte posibil sa apeleze la serviciile unuia dintre jucatorii Farului. Foarte posibil ca acesta sa fie Vatavu. In aceasta dimineata, "tricolorii" mici vor face o sedinta tehnica, dupa care vor pleca spre stadionul gazda din Medgidia. Ora de start a partidei este 17.30, pretul biletelor fiind de 20.000 de lei in toate sectoarele. In perspectiva meciului de azi, Nicolae Manea declara ieri ca nu-i prea cunoaste pe greci, dar ca spera ca Romania sa prinda un meci bun si un rezultat pe masura.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii