Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul test inaintea confruntarii din Polonia

ro

08 Oct, 2008 00:00 1116 Marime text
1223409389.jpg

HCM va juca astazi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, impotriva formatiei CSM Oradea, partida din etapa a VII-a a Ligii Nationale, disputata in devans

Dupa debutul cu dreptul pe banca tehnica a vicecampioanei Romaniei, HCM Constanta, sarbul Zoran Kurtes va fi pus, astazi, in fata ultimului test din campionat inainte de dubla confruntare din cupele europene. HCM va debuta, in acest week-end, in Cupa Cupelor, impotriva formatiei poloneze, Vive Kielce (pe 11 octombrie - meciul tur din Polonia, de la ora 18.30, si pe 18 octombrie - returul de la Constanta, de la ora 18.00). Tehnicianul sarb a fost nemultumit de tehnica de atac a echipei in meciul din ultima etapa, cu Minaur Baia Mare, scor 22-19, insa a apreciat evolutia din aparare a jucatorilor sai. "Ma multumeste doar rezultatul, nu si evolutia echipei. Am facut multe mingi cadou gazdelor si am ratat foarte mult. Pot remarca doar evolutia buna din faza defensiva", a spus Zoran Kurtes. Altfel, HCM va disputa, astazi, partida din etapa a VII-a a Ligii Nationale, impotriva echipei CSM Oradea. Teoretic, formatia constanteana porneste ca favorita in acest meci, avand in vedere faptul ca echipa aradeana este, in acest moment, la coada clasamentului Ligii Nationale, cu o singura victorie obtinuta in sase partide. Partida a fost devansata deoarece in week-end constantenii vor demara campania europeana a sezonului 2008 -2009. Avand deja destule probleme de lot, cu portarul Rudi Stanescu, Baiceanu si Nicolae - accidentati, constantenii au mai primit o lovitura dupa victoria de sambata, cu Minaur, cand s-a accidentat extrema constanteana, Mihai Timofte. Acesta a fost trimis direct la spital, in a doua repriza, dupa o intrare dura a baimareanului Petru Pop. Lui Timofte i s-au aplicat sase copci si a putut reveni la Constanta, alaturi de colegii sai. Partida HCM Constanta - CSM Oradea, din etapa a saptea a Ligii Nationale, se va disputa miercuri, in Sala Sporturilor, de la ora 18.00, si va fi arbitrata de Robert Harabagiu si Silviu Stanescu, ambii din Moreni. Dupa acest meci, vicecampioana se va deplasa in Polonia, pentru prima mansa a primului tur din Cupa Cupelor. Seria partidelor de foc pentru Handbal Club Municipal va continua miercurea viitoare, cu meciul de pe terenul formatiei lui Aihan Omer, UCM Resita, din etapa a VIII-a a Ligii Nationale.

CSM joaca in week-end cu Stiinta Bacau

Cealalta formatie constanteana angrenata in prima liga de handbal, CSM Medgidia, va evolua, in acest week-end, pe teren propriu, impotriva Stiintei Bacau. Formatia pregatita de Ion Craciun cauta astfel prima victorie, dupa doua infrangeri consecutive in fata echipelor UCM Resita si Dinamo. Partida de la Medgidia se va desfasura sambata, de la ora 11.00.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii