Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Turneu impecabil” Luptătoarea Andreea Ana, de la CSS Mangalia, este vicecampioană mondială! (galerie foto)

ro

17 Sep, 2016 00:00 3822 Marime text
Evoluţie deosebită pentru luptătoarea Andreea Ana, de la CSS Mangalia, la Campionatul Mondial de cadeţi de la Tbilisi (Georgia). Sportiva pregătită de Marian Oancea (care este şi el prezent la competiţie) a disputat, ieri, finala categoriei 46 kg, în care a întâlnit-o pe japoneza Suzuna Yoshimura!
 
„Andreea Ana a cucerit deja medalia de argint a categoriei 46 kg, după un turneu impecabil şi o semifinală în care a luptat foarte inteligent! În această seară (n.r. aseară), va încerca să devină campioană mondială! Suntem cu toţii alături de tine, Andreea! Bafta şi hai România!”, a fost mesajul postat ieri la prânz pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte. Finala s-a disputat câteva ore mai târziu, iar Andreea Ana a pierdut meciul, la tuş (7-0), rămânând cu medalia mondială de argint, performanţă remarcabilă şi aceasta însă. Pe locul trei s-au clasat sportivele din SUA (Alleida Martinez) şi Ucraina (Valentyna Karamavrova).
 
O altă medalie a fost cucerită de România la categoria 40 kg, unde Maria Alexandra Cioclea a obţinut bronzul.
 
La categoria sportivei din Mangalia au participat 19 luptătoare, în afară de Andreea mai concurând reprezentantele Indiei, Egiptului, Vietnamului, Ucrainei, Uzbekistanului, Italiei, Turciei, Israelului, Belarusului, Statelor Unite ale Americii, Japoniei, Rusiei, Germaniei, Kazahstanului, Azerbaidjanului, Georgiei, Poloniei şi Suediei. În optimi, Andreea Ana a trecut cu 5-3 de Thi Hong Can (Vietnam), în sferturi a dispus cu 10-0 de Anju Anju (India), iar în semifinale a învins-o pe Valentyna Karamavrova (Ucraina), scor 6-0.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARIAN IORGA 17 Sep, 2016 07:32 FELICITARI SPORTIVEI SI CELOR CARE SE OCUPA DE PREGATIREA EI . BRAVO NE MANDRIM CU ACESTI OAMENI . SUCCES MAI DEPARTE.