Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tur de forţă pentru CVM Tomis în campionat şi Cupa CEV „Pe front, nimeni nu te întreabă dacă ai dormit cu o seară înainte”

ro

22 Feb, 2014 00:00 1768 Marime text
Tur de forţă pentru campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, care susţine trei partide oficiale într-un interval extrem de scurt. În plus, două dintre meciuri sunt programate în deplasare, la Piatra Neamţ şi în Franţa, la Paris. Prima confruntare se dispută astăzi, de la ora 16.00, în etapa a 21-a a Diviziei A1, pe terenul formaţiei VCM LPS Piatra Neamţ, care ocupă locul nouă în clasament, cu 16 puncte. CVM Tomis este liderul ierarhiei, cu 48 de puncte. Al doilea meci este cel cu SCM U Craiova (locul trei, 40 de puncte) şi se joacă în sala „Tomis” din Constanţa, mâine, de la ora 18.00. Disputa este o restanţă din runda a 18-a.

În dimineaţa zilei de luni, 24 februarie, voleibaliştii pleacă pe calea aerului în Franţa, la Paris, pentru meciul de marţi, 25 februarie, de la ora 21.00, cu Paris Volley, contând pentru turul semifinalelor Cupei CEV. „Dubla întâlnire va fi una extrem de disputată. Atât CVM, cât şi Paris vin din Liga Campionilor. În această fază a Cupei CEV, diferenţa de valoare e mică, astfel că vor decide starea de moment a jucătorilor, inspiraţia antrenorului şi, nu în ultimul rând, suportul publicului. Susţinem trei meciuri într-un interval scurt, însă asta e soarta. Când eşti pe frontul de luptă, nimeni nu te întreabă dacă ai dormit cu o seară înainte. Trebuie să jucăm în orice condiţii”, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis. Astăzi, au meci în etapa a 21-a a Diviziei A1 şi voleibalistele de la CSV 2004 Tomis, care întâlnesc pe teren propriu, de la ora 14.30, formaţia CS Volei Alba Blaj. Oaspetele, care ocupă locul trei în clasament, cu 48 de puncte, sunt favoritele certe ale întâlnirii, constănţencele aflându-se pe ultimul loc, fără niciun punct acumulat până acum.
 
Sursa foto: cev.lu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii