Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ore de show Vineri, la Constanţa, se dispută All Star Game la baschet

ro

16 Dec, 2015 00:00 3602 Marime text


Ediţia a doua a All Star Game în baschetul constănţean se va disputa vineri, 18 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. Evenimentul, care se va întinde pe durata a trei ore, va fi unul bogat, incluzând o partidă rezervată persoanelor cu dizabilităţi, un meci între copii cu vârsta până în zece ani, disputa vedetă Delfinii - Pescăruşii, dar şi concursuri surpriză, inclusiv pentru public.
 
Acţiunea are şi o latură umanitară, organizatorii invitându-i pe spectatori să vină la sală cu câte o jucărie, pe care să o doneze pentru copiii nevoiaşi. De asemenea, va fi amenajată şi o urnă, unde pot fi depuşi bani pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile cu care să fie ajutat Daniel Mititelu, membru al Asociaţiei Judeţene Constanţa a Sportului pentru Persoanele cu Handicap şi practicant de baschet fotoliu rulant.
 
Totodată, sala de la Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa va găzdui, sâmbătă, 19 decembrie, turneul „Constanţa Street Play Schools Battle“, la care participă elevi din şcolile şi liceele constănţene. Competiţia, care e şi ea la a doua ediţie, începe la ora 10.00.

Sursa foto: Facebook (Constanta Street Play)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii