Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei etape de suspendare şi amendă pentru un fotbalist de la FC Viitorul

ro

23 Oct, 2017 12:12 2228 Marime text
Jucătorul formației FC Viitorul Under-17, Bogdan Călin, a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Mijlocașul echipei constănțene a fost eliminat în meciul Regal București U-17 - FC Viitorul U-17, scor 2-3, din prima etapă a Ligii Elitelor, iar forul disciplinar al FRF a decis suspendarea pentru trei meciuri a lui Călin pentru comportare violentă. Pe lângă suspendare, Călin a primit și o amendă de 300 de lei.

FC Viitorul U-17 și-a amânat două partide din Liga Elitelor (cea cu Dinamo, din etapa a 2-a și cea cu LPS Piatra Neamț, din etapa a 3-a), deoarece are șapte jucători convocați la lotul național U-17, astfel că suspendarea lui Călin se va aplica la confruntările din campionat cu Sporting Juniorul Vaslui (etapa a 4-a, 4 noiembrie), Dunărea Călărași (etapa a 5-a, 11 noiembrie) și Juventus București (etapa a 6-a, 18 noiembrie).

Bogdan Călin va avea drept de joc din nou începând cu 22 noiembrie, ziua în care este programată restanța cu Dinamo București.

Sursa foto: fcviitorul.ro      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii