Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii Constanţa, Victoria Cumpăna şi CSO Ovidiu, printre superlativele anului 2015 în rugby-ul românesc

ro

19 Dec, 2015 00:00 2490 Marime text
Judeţul Constanţa a avut câştigători în ancheta de final de an a Federaţiei Române de Rugby, care i-a stabilit pe cei mai buni dintre cei buni pe 2015, la toate nivelurile. 
 
Astfel, la categoria „copii (echipă şi antrenor)“, AS Victoria Cumpăna şi antrenorul Florin Băcioiu au primit titlurile cuvenite celei mai bune formaţii la secţiunea Under-10 şi celui mai valoros tehnician din România, la acest nivel, pe anul în curs. Trofee similare le-au revenit, la categoria de vârstă U-14, clubului CSO Ovidiu şi antrenorului său, Bogdan Cristea. În acest an, în circuitul naţional de mini-rugby, Victoria Cumpăna a obţinut aurul la U-10 şi U-12, iar CSO Ovidiu s-a impus la U-14.
 
La categoria „cel mai bun club din România pe 2015“, Tomitanii Constanţa a fost declarat de FRR cel mai bun la secţiunea „juniori“. Pregătită de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca, echipa Tomitanii a devenit în 2015 campioană în întrecerea naţională Under-18, constănţenii deţinând totodată şi alte titluri de campioni la juniori. „Mulţumesc Federaţiei Române de Rugby pentru premiul acordat. Mulţumesc oamenilor din jurul meu, familiei şi, nu în ultimul rând, copiilor Tomitani“, a postat pe Facebook Cristian Cojocaru. 
 
Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii