Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tombolă la meciurile de pe terenul ITC Dumitru Nistor va da lovitura de start a meciului SSC Farul - Portul Constanţa

ro

17 Mar, 2017 00:00 3381 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul, susţine duminică, 19 martie, primul meci oficial din 2017 pe propriul teren în campionat. 
 
E vorba de partida de pe terenul ITC din Complexul Badea Cârţan cu Portul Constanţa, care începe la ora 12.00 şi a cărei lovitură de start va fi dată de fosta glorie a FC Farul Dumitru Nistor, „unul dintre cei mai buni fundaşi care au îmbrăcat vreodată tricoul Farului“, după cum scrie pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Echipa înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul a instituit regula ca la meciurile de pe teren propriu lovitura de start să fie dată de un fost mare jucător sau simbol al „alb-albaştrilor“, iar până acum s-au aflat în această postură persoane precum Marin Tufan, Petre Buduru, Mihai Turcu, Ilhan Mustafa, George Drogeanu, Ion Anton, Petre Comăniţă, Cosmin Paşcovici sau Silviu Bătrâneanu. De asemenea, chiar şi la o partidă în deplasare, cea cu Farul Tuzla, s-a respectat tradiţia (startul fiind dat de Costi Bârboră), la iniţiativa lui Ion Florea, antrenorul echipei din Tuzla.
 
SSC Farul a anunţat şi că, începând cu meciul contra Portului, formaţia fanilor va organiza în pauza fiecărei confruntări de pe teren propriu o tombolă cu premii constând în materiale inscripţionate cu sigla echipei. „Pentru început, este vorba despre un tricou de joc, un fular şi un fanion, iar în funcţie de impactul acestei acţiuni, premiile se vor diversifica. La accesul pe Stadionul ITC, fiecare spectator va primi un bilet, pe care va fi inscripţionat un număr de la 1 la 500. La pauză, unul dintre oficialii clubului va efectua tragerea la sorţi, pentru fiecare premiu în parte, după un sistem similar cu cel al loteriilor: vor fi extrase pe rând cifra unităţilor, a zecilor şi a sutelor, şi astfel se va compune numărul biletului câştigător“, a detaliat SSC Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii