Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tigrii negri”, fanii FC Viitorul, iau poziţie „Nu ne dorim aşa-zise «rivalităţi»”. Ce spune SSC Farul

ro

16 Dec, 2016 00:00 7886 Marime text
Pe pagina de Facebook „Peluza Viitorul“ a fanilor liderului Ligii 1 a fost postată o luare de poziţie a suporterilor, „în urma comentariilor răutăcioase la adresa galeriei şi ironizarea acesteia de către suporterii farişti“. 
 
„Dorim să exprimăm public faptul că noi vom merge înainte şi vom realiza în viitor ceva frumos, organizat, civilizat şi demn de Liga 1. Suntem la început de drum, avem un proiect bine structurat şi nu ne dorim aşa-zise «rivalităţi», din contră, avem nevoie de susţinere din partea cât mai multor suporteri care doresc să susţină echipa“, este mesajul, sub semnul îndemnului „Uniţi pentru Viitorul“, al fanilor FC Viitorul, care-şi spun „Tigrii negri“.
 
Din partea SSC Farul (liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a a judeţului Constanţa), Adrian Petrescu a spus: „SSC Farul nu este de acord cu niciun comentariu nelalocul lui îndreptat către alte echipe. Am şi discutat cu doi - trei dintre suporteri, care au spus că au vorbit în nume personal şi că îşi asumă în nume personal. N-are nicio legătură cu SSC Farul. Nimeni din conducerea echipei noastre sau din staff nu a avut comentarii răutăcioase vizavi de alte echipe. Noi promovăm fair-play-ul şi ne dezicem de orice atitudine care încalcă sportivitatea. La fiecare meci, susţinem numai echipa noastră, fără să aducem atingere, verbală ori de altă natură, altor formaţii. Dar, ştiţi cum e, în nume personal fiecare declară ce vrea. SSC Farul îşi vede numai de drumul său. Ne susţinem civilizat echipa în drumul spre Liga 1“.
Sursa foto: Facebook (Peluza Viitorul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii