Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenismenul Cristi Pletea, cel mai bun la Turneul Speranţelor

ro

16 Oct, 2012 01:00 1820 Marime text
tenisdemasa.jpgJucătorul constănţean de tenis de masă Cristi Pletea, de la Liceul cu Programul Sportiv „Nicolae Rotaru", s-a clasat pe locul întâi în proba de simplu masculin a Turneului Speranţelor, întrecere rezervată copiilor născuţi în anul 2000, care s-a disputat la Mediaş. În grupa locurilor 1-4, Cristi a câştigat toate cele trei meciuri disputate: 3-2, 3-0 şi 3-0.

Un alt constănţean, Alexandru Chiriţă, a ocupat poziţia a 12-a (din 19 competitori). La feminin, reprezentanta LPS, Corina Eftimie, a fost a şaptea (din 14 jucătoare participante).

La Campionatul European de tenis de masă pentru seniori, de la Herning (Danemarca), întrecere care începe mâine, jucătoarea constănţeană Eliza Samara este principala favorită a întrecerii de dublu feminin, unde evoluează alături de Dana Dodean. La simplu, Eliza e cap de serie numărul cinci.
La dublu băieţi, constănţeanul Andrei Filimon face pereche cu Adrian Crişan, iar cei doi sunt cotaţi cu a 13-a şansă la cucerirea trofeului. Din delegaţia României mai fac parte sportivii Constantin Cioti şi Cristina Hârâci şi antrenorul Viorel Filimon, selecţionerul lotului feminin.

Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii