Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Tecău și Rojer, calificați în sferturile probei de dublu la Basel

ro

24 Oct, 2016 21:47 1616 Marime text
Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Basel (Elveția), dotat cu premii totale de 1.701.320 euro, după 6-3, 3-6, 10-3 cu argentinienii Federico Delbonis/Guido Pella.
 
Principalii favoriți s-au impus într-o oră și 9 minute.
 
Tecău nu mai jucase de mai bine de o lună, din cauza unei accidentări, ultimul turneu la care a evoluat fiind US Open.
 
Tecău și Rojer, care sunt încă în cursă pentru calificarea la Turneul Campionilor, și-au asigurat un cec de 13.530 euro și 90 de puncte ATP. Următorii adversari vor fi învingătorii dintre perechile Treat Huey (Filipine)/Max Mirnîi (Belarus) și Antoine Bellier/Marco Chiudinelli (Elveția). Huey și Mirnîi sunt principalii rivali ai cuplului româno-olandez în cursa pentru Barclays ATP World Tour Finals, ei ocupând locul opt cu un avans de aproximativ 400 de puncte față de Tecău și Rojer.
 
Și Florin Mergea revine în circuit la Basel, însă alături de britanicul Dominic Inglot, și nu cu indianul Rohan Bopanna, cu care a făcut cuplu în ultimii doi ani. Mergea și Inglot, care au mai fost parteneri, vor înfrunta în primul tur cuplul elvețian Adrien Bossel/Henri Laaksonen.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii