Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tecău şi Halep rămân pe poziţii

ro

02 Aug, 2011 01:43 1742 Marime text
tenis_tecau_halep.jpgChiar dacă nu a mai participat la un turneu ATP de două săptămâni, tenismanul constănţean Horia Tecău se menţine în continuare pe poziţia a 11-a, cu 3.930 de puncte, în clasamentul ATP la dublu, dat publicităţii ieri.

Horia Tecău se află la doar 70 de puncte de topul primilor zece jucători ai lumii. Acest handicap îl poate recupera chiar în această săptămână când Tecău şi partenerul său, suedezul Robert Lindstedt, vor participa la turneul de la Washington, competiţie cu premii totale în valoare de 1,1 milioane de dolari. Perechea româno-suedeză va evolua în primul tur contra sârbilor Janko Tipsarevic/Viktor Troicki.

La feminin, Simona Halep se menţine, la rândul ei, pe locul 55 în ierarhia mondială, deşi nu a reuşit săptămâna trecută să treacă de turul inaugural al turneului de la Stanford (SUA). Constănţeanca va rămâne însă pe pământ american urmând să joace debuteze, astăzi, la turneul de la Carlsbad, dotat cu premii totale de 721.000 de dolari. Halep va juca, în primul tur, contra austriecei Tamira Paszek (locul 36 în clasamentul WTA).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii