Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Surpriză de proporţii“ BC Athletic a reuşit dubla în acest sezon cu CSM Steaua II Bucureşti

ro

31 Jan, 2017 00:00 1730 Marime text
Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanţa a reuşit o victorie puţin scontată în Liga 1, în deplasare cu CSM Steaua II Eximbank Bucureşti, pe care formaţia de pe litoral a învins-o la diferenţă de un punct, 79-78! În schimb, juniorii Under-18 de la BC Athletic au cedat tot la un punct (57-58) în semifinalele Campionatului Naţional. 
 
„Echipa mare a reuşit o surpriză de proporţii în fieful celor de la Steaua II şi se întoarce acasă cu victorie la un punct diferenţă, scor final 78-79, după ce Steaua II conducea Athletic la 15 puncte la pauză! În sfertul 3, conduşi, şi pe jocul bun al lui Ursu şi Oprean, aruncările lui Vlad - Bercea - Trandafir - Takacs-Sixt din spatele semicercului au bombardat coşul Stelei II Eximbank şi ne-au adus mai aproape de adversar astfel că, pe final, să reuşim victoria la un singur punct. Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut în Sala Regimentului de Gardă din Bucureşti. BC Athletic reuşeşte dubla în sezonul acesta cu CSM Steaua II Eximbank. În capitală, am arătat ca o echipa unită şi absolut toţi jucătorii au contribuit la o victorie mare!“, au postat pe pagina de Facebook cei de la BC Athletic.
 
Juniorii Under-18 de la BC Athletic au întâlnit în deplasare CSS Bega Timişoara în faza semifinală a Campionatului Naţional, au pierdut, dar speră să întoarcă scorul în retur. „Băieţii au scăpat victoria printre degete, însă rezultatul se poate remonta în meciul de acasă, cu o victorie la diferenţă mai mare“, sunt optimişti cei de la BC Athletic.
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii