Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii Farului joacă la o întrecere omagială Tatăl lui Bogdan Sâmpetru va da lovitura de start a „Cupei Bogdan Fiare“

ro

21 Feb, 2015 00:00 3885 Marime text
Şase echipe formate din suporteri ai FC Farul participă, duminică, 22 februarie, la Ovidiu, la ediţia inaugurală a „Cupei Bogdan Fiare“, o întrecere de mini-fotbal dedicată lui Bogdan Sâmpetru, un fan înfocat al „marinarilor“, care s-a stins tragic din viaţă, în urmă cu patru ani.
 
Competiţia, organizată de grupul ultras farist „Fervent“, se va desfăşura timp de patru ore, între 18.00 şi 22.00, la Sala Sporturilor de la Ovidiu. Intrarea la competiţie este liberă. Pe teren, se vor înfrunta echipele: Aria Ultra, Baricada, Tribuna B, Independenţi din Peluză, FC Făgetului şi Fervent, care vor fi împărţite în două grupe de câte trei.

În fiecare serie se va juca fiecare cu fiecare, partidele având 16 minute (două reprize de câte opt minute). Primele două clasate se vor califica în semifinale, unde se vor întâlni locul 1 din grupa A cu locul 2 din grupa B şi locul 2 din grupa A cu locul 1 din grupa B. Jocurile din penultimul act vor avea 20 de minute (două reprize a câte zece minute). Finala mică şi cea mare vor dura câte 26 de minute, competiţia urmând a se va încheia la ora 22.00.
 
Lovitura de începere a competiţiei va fi dată de tatăl lui Bogdan, Ion Sâmpetru, care este posibil să efectueze şi festivitatea de premiere. Echipa câştigătoarea va primi diplomă de participare şi o Cupă, iar restul formaţiilor - diplome de participare. Au fost invitaţi susţinători de toate vârstele de-ai Farului, dar şi cunoscuţi şi apropiaţi ai regretatului suporter, care a murit la nici 22 de ani. „Fiare“ era porecla din galerie a lui Bogdan.
 
„Vrem ca această competiţie care îi cinsteşte memoria lui Bogdan Sâmpetru să devină tradiţională şi să se desfăşoare în fiecare an. Îi datorăm foarte mult lui Bogdan. Va rămâne mereu lângă noi. Nu îl vom uita niciodată!“, a declarat George Simencu, membru al grupului ultras „Fervent“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex1975 23 Feb, 2015 11:37 Am fost prezent aseara, extraordinar Modul cum v-ati organizat. Prezenta buna si cantecele foarte frumoase. Bravo bravo bravo