Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii fac iar curățenie la stadionul „Farul” „Minivacanță de Rusalii? Cine are timp pentru așa ceva?”

ro

03 Jun, 2017 12:02 3259 Marime text
O nouă acțiune de ecologizare are loc în acest weekend la stadionul „Farul” din Constanța, participând suporteri constănțeni și reprezentanți ai SSC Farul, campioana Ligii a 4-a a județului Constanța și participantă la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.
 
Acțiunea a început ieri și continuă astăzi și mâine. Printre altele, s-a făcut curat și la tribuna 0, și la masa presei și s-au schimbat scaunele. Fanii fac un apel către constănțeni pentru a participa la aceste acțiuni de curățenie.     
 
„Minivacanţă de Rusalii?! Cine are timp pentru aşa ceva? Noi vom profita de aceste zile libere pentru a participa la curăţirea tribunelor Stadionului Farul. Pe toţi dintre voi care nu aţi plecat în vacanţă, vă aşteptăm alături de noi, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 9.00. Per aspera ad astra  - Calea spre reuşită (lumină) este presărată cu greutăţi! În niciun caz nu vom lăsa nişte biete buruieni să se pună în calea visului nostru de a juca barajul acasă. Împreună curăţăm Stadionul Farul!”, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii