Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporter al FC Farul Puştiul Alexandru Sandea a devenit campion naţional la Semi-Kempo (galerie foto)

ro

14 Mar, 2016 00:00 3208 Marime text


CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa a avut cinci sportivi înscrişi la Campionatul Naţional de Semi-Kempo, de la Bucureşti, şi a cucerit trei medalii: aur prin Alexandru Sandea, argint prin Erdal Memetali şi bronz prin Adrian Nechita.
 
Alţi doi sportivi, Alexandru Regep şi Nicolae Constantin, s-au clasat alături de podium, pe locul patru. „Alexandru Sandea a făcut spectacol, a ridicat sala în picioare. Toate cele trei meciuri susţinute le-a câştigat cu avans mare. În semifinală, a întâlnit un sportiv din Bucureşti, cu tată japonez şi mamă româncă“, a spus sensei Samir Regep, instructor principal la CS „Bogdan Ciubotariu“.

Zis „Duracell“, pentru impetuozitatea şi tenacitatea sa din ring, Alexandru Sandea face parte dintr-o cunoscută familie de suporteri ai FC Farul, atât el, cât şi tatăl său, Gabriel, şi bunicul său, Ion, fiind nelipsiţi de la partidele „marinarilor“.

CS Năvodari, 15 medalii



Întrecerea din capitală i-a adus CS Năvodari 15 medalii (şase de aur, două de argint şi şapte de bronz), în condiţiile în care clubul din Năvodari a participat cu 18 sportivi. „Au fost medalii foarte muncite. La competiţie au participat 540 de sportivi, iar pentru a se clasa pe locul întâi, luptătorii noştri au trebuit să câştige trei meciuri. Au fost categorii şi cu 12 - 13 sportivi“, a declarat Marcel Jipeanu, instructor la CS Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii