Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supercupa României, cântecul de lebădă pentru HCM Constanţa?

ro

26 Aug, 2014 00:00 2373 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, susţine, astăzi, meciul contând pentru Supercupa României, întâlnind, la Braşov, de la ora 17.00 (în direct la Digi Sport 2), formaţia Ştiinţa Bacău.

Partida poate fi începutul sfârşitului pentru HCM, aflată în continuare într-o profundă criză financiară. Din această cauză, echipa a renunţat, rând pe rând, la tradiţionalul cantonament din Serbia şi la turneul din Franţa şi nu a susţinut decât un amical în perioada de pregătire, 26 - 24 cu Steaua.

În plus, lotul HCM-ului a început să se subţieze. Jucătorilor care s-au transferat în străinătate (Csepreghi, Criciotoiu, Şimicu) şi celor pe care clubul nu a mai contat (Novanc, Şoldănescu) li s-au adăugat alţii care au plecat (Angelovski, Kedzo, Bogunovic, Humet). În plus, a părăsit corabia şi antrenorul secund Alexandru Buligan. De la începutul lui septembrie, campioana României şi-ar putea pierde toţi handbaliştii, fiind pusă în pericol chiar şi participarea în Liga Naţională, unde, în cel mai bun caz, HCM ar putea evolua cu un lot total schimbat, în conformitate cu posibilităţile financiare actuale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii