Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suflarea faristă, îndurerată la trecerea în nefiinţă a lui Ninel Bâdea „Farul a fost sufletul lui“

ro

16 Feb, 2017 00:00 3735 Marime text
Veste tristă pentru suflarea faristă şi pentru sportul constănţean. Nicolae (Ninel) Bâdea, fost (o lungă perioadă de timp) contabil-şef la FC Farul Constanţa, s-a stins din viaţă, la vârsta de 68 de ani. Pe 26 mai, fostul oficial al clubului de fotbal ar fi împlinit 69 de ani. 
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus ieri, la Casa Albastră din Constanţa, iar înmormântarea va avea loc astăzi, la Cimitirul Central. „Ninel Bâdea a fost o persoană foarte importantă pentru FC Farul. Am lucrat 16 ani cu dânsul şi am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Un om de o corectitudine exemplară. Când am venit eu la club, în 1984, l-am găsit acolo ca şef contabil. A activat 30 de ani la Farul, până la începutul anilor 2000“, a declarat Hacic Garabet, fost preşedinte al FC Farul. „Farul a fost sufletul lui“, au arătat alţi apropiaţi ai lui Ninel Bâdea.

„Om cinstit, corect şi devotat“

Mesaje de condoleanţe au transmis şi cei de la SSC Farul, liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa. „Deplângem moartea lui Ninel Bâdea şi transmitem condoleanţe familiei îndoliate. A fost un farist şi un caracter adevărat. A contribuit mulţi ani la bunul mers al clubului, fiind un om cinstit, corect şi devotat“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul. Reprezentanţi ai echipei suporterilor vor fi prezenţi la înmormântare.

Profesionist desăvârşit

„O veste tristă. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun! Condoleanţe familiei!“ şi „Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, au fost alte două mesaje, transmise de persoane care au colaborat cu Ninel Bâdea la FC Farul.
 
„Colectivul Clubului Sportiv Farul Constanţa regretă decesul lui Ninel Bâdea, un profesionist desăvârşit şi un om de mare calitate morală. Suntem alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-l aibă în pază!“, a declarat Ilie Floroiu, directorul CS Farul. Un mesaj asemănător a transmis şi Elena Frîncu, fost director al DJST Constanţa.

Revanşa cu SC Oţelul Galaţi

SSC Farul va disputa sâmbătă, 18 februarie, al treilea meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind la Constanţa SC Oţelul Galaţi (echipa fanilor gălăţeni), care, ca şi SSC Farul, e lider cu punctaj maxim în Liga a 4-a a judeţului ei. Constănţenii au anunţat că meciul se va disputa pe stadionul „Farul“, de la ora 13.00. Aceasta va fi a doua partidă de verificare dintre cele două echipe, după ce, sâmbăta trecută, SC Oţelul a învins SSC Farul la Galaţi cu 4-0.

Amical şi cu Viitorul Fântânele

Liga a 4-a constănţeană va începe pe 11 martie, iar până atunci, în afară de meciul de sâmbătă, SSC Farul va mai disputa două amicale: pe 25 februarie, cu CS Năvodari (la Constanţa sau la Năvodari), şi pe 4 martie, în deplasare cu Viitorul Fântânele. Cei de la SSC Farul au informat şi că manşa de la Constanţa a barajului de promovare în Liga a 3-a o vor disputa tot pe stadionul „Farul“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii