Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succesele luptătorilor Kickbox Ursoi de la Cupa Keru Kento K-1, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

ro

04 Apr, 2017 00:00 8902 Marime text
AS Kickbox Ursoi Constanţa a participat cu cinci sportivi (dintre care patru debutanţi) la Cupa Keru Kento K-1, întrecere rezervată copiilor, juniorilor şi seniorilor, care s-a desfăşurat în localitatea constănţeană Lazu. Toţi cei cinci luptători au urcat pe podium, obţinând trei medalii de aur (Liviu Iancu, Ştefan Coroamă şi Cristian Ene) şi două de argint (Mario Ene - fratele geamăn al lui Cristian şi Andrei Alexandru).
 
„Sunt foarte mulţumit de evoluţiile tuturor sportivilor de la AS Kickbox Ursoi, în condiţiile în care patru au fost debutanţi. În afară de Liviu Iancu (în vârstă de 17 ani), ceilalţi au 11 ani. Numărul medaliilor putea fi şi mai mare, dar alţi doi sportivi de-ai noştri, Costin Ghindeanu şi Daniel Gălăţeanu, nu au putut evolua, din pricina accidentărilor. A fost o competiţie reuşită, cu participare numeroasă (din mai multe judeţe) şi de valoare. Toţi copiii noştri au dedicat rezultatele obţinute memoriei lui sensei Marius Iulian Ursoi, de la a cărui trecere în nefiinţă s-au împlinit şase luni. Mulţumesc şi colectivului de băieţi cu vechime mare la clubul nostru alături de care se pregătesc cei tineri, dar şi părinţilor copiilor. Familia Kickbox Ursoi merge unită mai departe pentru Marius Iulian Ursoi“, a declarat Cătălin Nagy, preşedintele AS Kickbox Ursoi.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii