Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes pe terenul Științei Petroșani Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, a treia victorie la rând în Divizia Națională!

ro

04 Nov, 2017 14:56 4428 Marime text
Rugbyștii de la Tomitanii Constanța joacă, nu se joacă! Astăzi, tânăra echipă de pe litoral, nou-promovată în Divizia Națională de seniori, a înregistrat a treia victorie la rând, impunându-se cu 26-15 (14-3) în fieful Științei Petroșani, în etapa a șasea a campionatului.  

Pregătiți de Cristian Cojocaru, oaspeții, care au obținut și punct bonus, au punctat prin Boboc (două eseuri), Părălește, Alexe (câte un eseu) și Lolea (trei transformări).

A fost un meci foarte frumos, jucat pe o vreme splendidă. Băieții au jucat foarte bine. Am câștigat toate marginile, totul a fost perfect din această privință, iar linia de treisferturi a respectat tactic toate sarcinile, ceea ce a dus la un spectacol rugbystic. Am fost felicitați de toată tribuna, de toți oficialii de la echipa gazdă. Ne bucurăm și că am încheiat partida fără nicio accidentare. Meciul a fost arbitrat de un străin, un francez care oficiază în Germania, a declarat Răzvan Bota, manager al RC Tomitanii Constanța.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 05 Nov, 2017 16:56 BRAVO....La anul sperăm să avem Constanta în Super Ligă...Să sperăm că autoritătile locale vor sprijini în continuare rugbyul constăntean,noi sponsori să vină lîngă echipă pt ca jucătorii să fie remunerati corespunzător şi...să fie promovati în continuare tineri rugbyşti constănteni fiindcă avem destui.
  • Cojocaru Cristian 05 Nov, 2017 13:51 Mulțumi tuturor pentru susținere ,acest lucru se simte si in cadrul echipei Tomitane !!!
  • liviu 04 Nov, 2017 17:47 Bravo baieti
  • Mircea Paraschivescu 04 Nov, 2017 15:39 FELICITĂRI. Așa cum am comentat și după etapa trecută, sunteți obligați să câștigați toate meciurile până la terminarea acestui campionat și să promovați în Superliga. Un sincer bravo tuturor jucătorilor, antrenorilor, managerului și nu în ultimul rând acelora care sunt alături material și moral față de această frumoasă echipă. Trebuie reînviat rugby-ul de mare performanță la Constanța.