Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua ajunge astăzi la Constanţa

ro

29 Jul, 2011 00:00 1547 Marime text
farul.jpg Mâine, formaţia antrenată de Ronny Levy are programat primul antrenament pe stadionul care va găzdui partida cu CS Mioveni

După o pauză de doi ani, perioadă în care FC Farul a jucat în eşalonul secund, stadionul pe care evoluează echipa constănţeană este pregătit pentru meciul din Liga I dintre Steaua Bucureşti şi CS Mioveni.

Partida contând pentru etapa a II-a a Ligii I se va disputa duminică, pe stadionul Farul, steliştii urmând astfel să-şi ispăşească etapa de suspendare a terenului propriu. Steaua a fost nevoită să revină pe stadionul din strada Primăverii, după ce a fost penalizată cu o rundă de suspendare a stadionului propriu, în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo, din Cupa României. Având în vedere că echipa a renunţat să mai joace pe arena lor obişnuită pentru a disputa meciurile din campionat şi cupele europene pe National Arena, până la finalizarea acestuia, „roş-albaştrii" al căror stadion „de casă" va fi cel din Buzău, au ales Constanţa pentru acest prim joc susţinut pe „teren propriu". Echipa pregătită de Ronny Levy va ajunge pe litoral în această după-amiază şi va fi cazată la hotel Royal. Ulterior, în prima parte a zilei, Steaua va efectua un prim antrenament la Mogoșoaia, pentru ca mâine, echipa bucureşteană să ia, pentru prima dată, contact cu gazonul stadionului Farul, având programat un prim antrenament. Steaua a mai fost nevoită în urmă cu şase ani să joace pe stadionul constănţean în primul tur al Cupei UEFA, contra norvegienilor de la Valerenga, după ce forul european a sancţionat clubul bucureştean cu suspendarea pentru un meci în cupele europene a stadionului Ghencea.

Bilete între 5 şi 15 lei

Tot astăzi, la casele stadionului Farul se vor pune în vânzare şi biletele pentru meciul de duminică. la meci se găsesc de vineri la casele stadionului. Acestea se vor deschide astăzi, începând cu ora 11.00, până la ora 18.00 şi mâine vor funcţiona după acelaşi program. În ziua meciului, doritorii îşi pot procura bilete la meci între orele 10.00 şi 17.00. Tichetele de intrare costă 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I.

Stadionul Farul ar putea găzdui şi meciul cu U Cluj

După meciul cu Mioveni, steliştii trebuie din nou să se hotărască pe ce arenă va disputa şi următorul meci de pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, după ce clubul militar şi Oţelul Galaţi au mai primit o suspendare de o etapă a terenului propriu după Supercupa României, disputată la Piatra Neamţ. Stadionul Farul este din nou în pole position, Steaua bucurându-se de o susţinere mare la Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii