Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul vizează a 18-a victorie în Liga a a 4-a, duminică, împotriva Spartei Techirghiol

ro

24 Nov, 2016 15:45 1828 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, se pregăteşte pentru obţinerea celei de-a 18-a victorii stagionale, în meciul de duminică, 27 noiembrie, de pe terenul ITC din Constanţa, de la ora 14.00, cu Sparta Techirghiol.

„Am înţeles că adversara noastră e în revenire de formă, având o serie pozitivă în ultimul timp, astfel că ne aşteaptă un meci dificil, dar pe care nu concepem să nu-l câştigăm. Vrem să ne îndeplinim obiectivele şi ne gândim şi la viitor“, a declarat mijlocaşul SSC Farul Dan Ochia. „Avem o valoare în plus faţă de celelalte echipe şi trebuie să confirmăm în continuare pe teren că suntem invincibili“, a spus şi Gică Mina, antrenor secund SSC Farul. Lovitura de start a partidei va fi dată simbolic de fostul portar al FC Farul Ioan Anton.

Marcel Lică, preşedintele SSC Farul, a dezvăluit că au început deja discuţiile pentru completarea lotului, în condiţiile în care, la Liga a 3-a, trebuie folosiţi permanent în teren, în timpul meciului, trei jucători Under-19. De asemenea, SSC Farul îşi face planuri pentru stadionul pe care va juca de la anul, în condiţiile în care în Complexul Badea Cârţan va începe construirea Sălii Polivalente şi va fi afectată şi suprafaţa pe care se află terenul ITC. Prima variantă la care se gândesc cei de la SSC Farul este stadionul Farul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii