Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, victorie în amicalul cu Agricola Borcea (galerie foto + video)

ro

05 Aug, 2017 21:04 7815 Marime text
Nou-promovatele în Liga a 3-a de fotbal SSC Farul Constanța și Agricola Borcea s-au întâlnit astăzi, pe terenul Voința din Constața, cu ocazia unui meci amical.
 
Partida i-a revenit SSC Farul, cu scorul de 3-0 (Mazilu 42, 57, I. Florea 65 - din penalty).
 
Tehnicienii formației constănțene, Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina, au început meciul cu: Scorici - Juncănaru, Gh. Dumitru, Botea, Vântu - Suciu - Nițescu, Onyeka - Cl. Dragu, Mazilu, Al. Grigoraș. Au mai jucat Vl. Neagu - Milea, Ergut Asan, I. Florea, V. Șicu, R. Stănescu, Arău, Zugravu și Anghel.
 
Agricola Borcea (antrenor, Virgil Bogatu) a avut 11-le de start: Păun - M. Alexandru, Cazacu, Bumbac, Vicentovici, Gață, V. Petre, C. Gheorghe, Marius Șerban, Nicola, Marian Șerban. Au mai evoluat: Spătaru, Rotaru, Ene și I. Dobre. 
 
Partida a avut parte și de unele momente tensionate, pe finalul primei reprize, meciul întrerupându-se câteva minute. Petre Grigoraș s-a supărat după ce suporterii constănțeni au mai aruncat o petardă, în apropierea locului în care se afla și el (deși tehnicianul le ceruse să nu o mai facă, întrucât zgomotul deranjează) și s-a mutat la mini-tribuna de pe cealaltă parte a terenului, alături de persoanele din staff-ul său cu care urmărea confruntarea din locul inițial.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 05 Aug, 2017 21:19 Care mai este situatia la Farul? Cine ia decizii? Cine conduce clubul? Mai e de actualitate modelul socios sau am devenit jucaria primăriei? De o saptamana nu se mai vorbește nimic..o stire, un comunicat nimic. Pacat ca ceva ce a plecar frumos pare sa se duca mult spre politic. Ca la noi..la nimeni (fara nici o legatura cu dinamo, pentru cunoscatori)