Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul joacă sâmbătă cu Gloria Albeşti Marcel Lică - „Trebuie să fim realişti şi să privim adevărul în faţă“ (galerie foto)

ro

21 Apr, 2017 00:00 4196 Marime text
În etapa trecută, liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, a câştigat disputa de pe teren propriu cu CS Mihail Kogălniceanu, dar Marcel Lică, preşedintele executiv al clubului, s-a declarat satisfăcut doar de victorie, pentru că în jocul formaţiei a fost loc de mai bine. SSC Farul s-a impus cu 1-0. 
 
„Rezultatul m-a bucurat, jocul mai puţin. Trebuie să fim realişti şi să privim adevărul în faţă, deşi ne-am creat foarte multe ocazii şi am şi trimis balonul în bară. Nu gazonul a fost principala problemă care a dus la jocul nostru mai puţin reuşit. Cei care întreţin gazonul de pe Voinţa s-au străduit, dar ei se pregătesc de schimbarea suprafeţei de joc, în luna iunie. Probabil că în sânul echipei s-a instalat o stare de automulţumire, ţinând cont de distanţa mare care ne desparte de celelalte echipe. Însă eu cred că a fost doar un accident şi în continuare băieţii se vor concentra. La meciurile de baraj trebuie să ajungem în vârf de formă“, a spus Marcel Lică. Potrivit acestuia, din pricina schimbării suprafeţei de joc, e posibil ca SSC Farul să nu poată juca pe terenul Voinţa toate meciurile pe care le mai are de disputat pe teren propriu în acest sezon, variante de rezervă fiind arenele ITC şi Farul. 

Revine Iulian Răvoiu 

În etapa a 26-a a campionatului, SSC Farul joacă sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare cu Gloria Albeşti. La această partidă, fundaşul Iulian Răvoiu va fi apt de joc, revenind după o accidentare. „Sunt nerăbdător să-mi ajut din nou echipa, după o perioadă destul de lungă în care nu am putut juca. Chiar dacă Albeşti evoluează destul de bine pe teren propriu, nu cred că vom avea probleme, cu atât mai mult cu cât dispunem de tot lotul. Vrem să câştigăm campionatul cu patru - cinci etape înainte de finalul campionatului“, a spus Iulian Răvoiu. 

Lipsesc doar Zaharia şi Raul Gonzalez 

„Ne interesează să ne câştigăm toate meciurile. Poate că după această etapă ne vom distanţa şi mai mult. Gloria Albeşti e o echipă bunicică, de jumătatea clasamentului, agresivă, care joacă bine acasă. Nu ar mai trebui să facem însă niciun pas greşit până la final. Lupta cea mai importantă e la baraj şi trebuie să privim într-acolo cu încredere. Însă şi paşii mărunţi de până în baraj au importanţa lor. Trebuie să câştigăm toate meciurile până la final, ca să demonstrăm că ne merităm locul în clasament. Pentru disputa de la Albeşti, vor lipsi doar Zaharia şi Raul Gonzalez“, a spus şi Gică Mina, antrenor la SSC Farul, alături de Ion Barbu, Viorel Farcaş fiind director tehnic. 

Gazonul de pe „Farul“ arată bine 

Mina se bucură că gazonul de pe stadionul Farul arată foarte bine. „Lucrările efectuate dau roade. Acum gazonul trebuie tuns, cosmetizat şi întreţinut. Ne-ar bucura să jucăm pe el la baraj şi să avem cât mai mulţi spectatori, ceea ce ne-ar ajuta foarte mult. Pe el ne simţim ca acasă. Faţă de ITC, stadionul Voinţa e puţin mai mare şi ne ajută când încercăm să desfacem sistemul defensiv al adversarilor, dar, la meciul cu CS Mihail Kogălniceanu, suprafaţa de joc nu a fost foarte OK. Ni s-a spus însă că gazonul va arăta din ce în ce mai bine, iar la partida următoare sperăm ca situaţia să se schimbe“, a precizat tehnicianul constănţean. 

Sorin Mihăilescu s-a autosuspendat 

Marcel Lică a declarat că Sorin Mihăilescu s-a autosuspendat, pentru o perioadă, din funcţia de membru al Comitetului Director al clubului. „Fac acest anunţ, la rugămintea lui Sorin Mihăilescu. Trece printr-o perioadă mai puţin fastă din punct de vedere familial şi profesional. S-a încărcat foarte mult, are un stres destul de mare şi a cerut un moment de răgaz. A spus că o perioadă vrea să stea deoparte, să-şi reîncarce bateriile. Respectăm decizia sa şi sperăm că va reveni repede alături de noi. Să nu uităm că e un suporter înflăcărat, un om care stă la baza formării acestui club. Ştiţi de unde am plecat, de la zero, şi s-a muncit foarte mult. Sorin Mihăilescu nu e supărat de ceva, iar hotărârea pe care a luat-o nu are legătură cu discuţiile care s-au purtat cu Gică Hagi şi cu alţi conducători ai FC Viitorul“, a precizat Marcel Lică. 

Celelalte meciuri şi clasamentul 

Partida de juniori Gloria Albeşti - SSC Farul se joacă de la ora 13.00. Celelalte meciuri ale etapei se vor juca tot sâmbătă, după programul: CS Mihail Kogălniceanu - CS Eforie (ora 11.00 - juniorii, ora 13.00 - seniorii), Victoria Mihai Viteazu - CS Năvodari (13.00 / 15.00), Ştiinţa Poarta Albă - CS Agigea (10.00 / 12.00), Voinţa Valu lui Traian - Unirea Topraisar (11.00 / 13.00), Portul Constanţa - CSO Ovidiu (11.00 / 13.00), Gloria Băneasa - Viitorul Fântânele (13.00 / 15.00), Farul Tuzla - CFR Constanţa (11.00 / 13.00) şi Avântul Comana - Sparta Techirghiol (12.00 / 14.00). La seniori, clasamentul se prezintă astfel: 1. SSC Farul - 72p, 2. Fântânele - 62p, 3. Năvodari - 61p, 4. Agigea - 52p, 5. Eforie - 44p, 6. Băneasa - 43p, 7. Albeşti - 38p, 8. Ovidiu - 36p, 9. Mihai Viteazu - 35p, 10. Techirghiol - 34p, 11. Poarta Albă - 30p, 12. Portul - 24p, 13. Mihail Kogălniceanu - 24p, 14. Comana - 23p, 15. Valu lui Traian - 20p, 16. Topraisar - 19p, 17. Tuzla - 18p, 18. CFR - 16p.
 
Sursa foto: capturi Dotto Sport 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii