Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa, înfrângere la scor în amicalul cu SC Oţelul Galaţi

ro

11 Feb, 2017 15:13 5236 Marime text
Liderul Ligii a 4-a constănţene de fotbal, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, a pierdut la scor, 0-4 (0-2), meciul amical de astăzi, jucat în deplasare cu Suporter Club Oţelul Galaţi, echipa care conduce în eşalonul patru al judeţului Galaţi.

Cele două formaţii se vor întâlni din nou cu ocazia unei partide de verificare pe 18 februarie, la Constanţa.

SSC Farul a început meciul în formula - Gonzalez - Țăranu, Răvoiu, Bumbac, Meleandră - D. Popa, I. Florea, Ochia, Abibula - Al. Grigoraș, Mazilu. Au mai jucat Pavlicu, Măgureanu, Ergut, Iacob, Mândră, Matei și Slincu.

„Este prima noastra înfrângere de la înființarea echipei. Până acum am câștigat toate meciurile jucate, oficiale și amicale. Sunt puțin supărat, dar sper să fi fost un duș rece. Oricum, scorul este prea dur față de realitatea din teren. Ne-am confruntat cu multe absențe importante, iar în prima repriză s-a accidentat și Răvoiu. Am avut și momente bune în meci, însă am primit golurile pe greșeli personale mari”, a declarat Ion Barbu, antrenor, alaturi de Gica Mina, al SSC Farul.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 12 Feb, 2017 09:41 Chiar daca e un meci amical, e un semn de intrebare la aceasta infrangere la scor. In liga 4-a sunt adversare destul de slabe, dar urcand in liga e 3-a si ulterior in a2-a se schimba foaia, o sa fie adversare mult mai grele, trebuie schimbat ceva, ca atunci cand dai pieptul cu un adversar mai puternic sa-i poti face fata. Cu toate astea , felicitari pt rezultatele de pana acum si sper sa le mentineti tot asa.
  • tavy 12 Feb, 2017 01:48 INAINTEEE.....