Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul a anunţat preţul biletelor la returul cu Pescăruşul Sarichioi

ro

20 Jun, 2017 00:00 5963 Marime text
Campioana judeţului Constanţa la fotbal, SSC Farul, a anunţat pe pagina de Facebook că biletele de intrare la meciul cu Pescăruşul Sarichioi, de la Constanţa, din returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, de sâmbătă, 24 iunie, costă 5 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.
 
În materialele de promovare a meciului se specifică faptul că partida va fi găzduită de stadionul „Farul“, suporterii fiind optimişti că, miercuri, vor primi acceptul final pentru a întâlni campioana judeţului Tulcea pe arena din strada Primăverii, după ce comisia va constata că au fost îndeplinite şi ultimele cerinţe în privinţa stadionului.
 
„Acordul de principiu pentru disputarea manşei retur a barajului de promovare în Liga a III-a pe Stadionul «Farul» a fost reconfirmat, iar termenul-limită pentru realizarea condiţiilor minime a fost extins până marţi, 20 iunie 2017“, au anunţat fanii, săptămâna trecută. SSC Farul a obţinut practic promovarea în Liga a 3-a, după ce s-a impus cu 7-2 în deplasare în turul barajului.
 
Returul se joacă de la ora 17.30 şi este privit de constănţeni ca o sărbătoare, ca cel mai nimerit prilej de a celebra promovarea, alături de suporteri, pe stadionul „Farul“!
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii