Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sprintează spre Liga a IV-a CS Năvodari e singura echipă neînvinsă din fotbalul „mic“ al judeţului Constanţa (galerie foto)

ro

23 Dec, 2015 00:00 3088 Marime text


CS Năvodari este singura echipă din fotbalul mic constănţean la nivel de seniori care nu a pierdut niciun meci în partidele jucate în 2015 din ediţia de campionat 2015/2016. Pregătită de Constantin Funda şi Florin Adam, formaţia năvodăreană activează în Liga a V-a şi a încheiat acest an pe locul întâi, cu 13 victorii şi două egaluri în 15 meciuri, având 41 de puncte (cu opt mai mult decât a doua clasată, Atletic 2 Mai).
 
Nici la Liga a IV-a şi nici în cele două serii ale Ligii a VI-a nu există vreo echipă care să-şi fi menţinut invincibilitatea până acum. În plus, CS Năvodari are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din campionat (59-6), iar defensiva sa e cea mai bună din toate cele trei ligi „mici“ constănţene de seniori! Constantin Funda spune că echipa năvodăreană are un obiectiv clar, promovarea imediată în eşalonul patru.

Au crescut de la meci la meci


„Am pornit la drum cu un proiect bine pus la punct, în care am vrut să dăm o șansă tinerilor din Năvodari și celor care au făcut junioratul la noi. Aceștia au crescut de la meci la meci și suntem pe primul loc, cu opt puncte avans, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Este un proiect de viitor, pe care trebuie să-l parcurgem etapă cu etapă. Ne dorim să promovăm în Liga a IV-a și, apoi, în Liga a III-a“, a declarat Constantin Funda, pentru site-ul oficial al clubului.

Cei mai mulţi tineri din proiect vor fi din Năvodari



Fostul mijlocaş al FC Farul remarcă faptul că, în lot, pe lângă jucători tineri, sunt şi fotbalişti cunoscuţi. „Ciprian Cazan, crescut, aici la Năvodari, a jucat și în Liga I, la Săgeata, apoi Bogdan Evdochim, Rotariu, Soldat, care au jucat și la Viitorul. Cei mai mulți tineri din acest proiect vor fi din Năvodari, noi îi creștem și așteptăm de la ei rezultate cât mai bune. Ne preocupă şi întărirea echipei. Avem câțiva jucători care au plecat tot de la noi, unii sunt pe la FC Farul, alții pe la Performer și vrem să-i readucem la Năvodari. Ne dorim, clar, promovarea. Avem șanse mari, cu opt puncte avans. Am înregistrat 13 victorii, două egaluri şi nicio înfrângere. Suntem echipa cu cel mai bun parcurs din ligile a IV-a, a V-a și a VI-a în județul Constanța, singura fără înfrângere“, a mai spus Constantin Funda, potrivit sursei citate.

Cadouri de Crăciun



În spiritul sărbătorilor de iarnă, lotul echipei CS Năvodari a mers, alături de Moş Crăciun, la casa de copii din Năvodari. Fotbaliştii şi antrenorii Funda şi Adam au venit încărcaţi de cadouri la copiii mai puţin fericiţi din Năvodari. „Fotbaliştii au fost primiţi cu multă căldură de copii, care le-au mulţumit pentru daruri și le-au urat numai victorii în meciurile din retur“, se arată pe site-ul clubului. 
 
Sursa foto: csnavodari.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii