Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul constănţean, în doliu! A murit Mihai Holban, legendă a echipei Farul

ro

31 Oct, 2017 00:21 4070 Marime text
Sportul constantean este din nou in doliu, dupa ce a fost parasit pentru totdeauna de cel ce a fost Mihai Holban, fost rugbyst de mare valoare, una dintre legendele echipei Farul.
 
Mihai Holban s-a nascut la Harsova, iar peste ani avea sa imbrace tricoul echipei nationale de rugby a Romaniei si sa devina campion national cu Farul Constanta. Juca centru si a avut o certa valoare sportiva.   
 
Mihai Holban a fost un rugbyst foarte bun, un coleg de echipa devotat grupului si un om deosebit. In joc avea un angajament fizic teribil. Imi pare foarte rau ca s-a stins din viata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!, a declarat un alt fost mare rugbyst al Farului si al Romaniei, Florian Constantin. 
 
Colegul si prietenul nostru Mihai Holban a decedat. Dumnezeu sa-l odihneasca!, a spus si Sergiu Galan.
 
Indurerati de moartea lui Mihai Holban, fosti colegi, prieteni si apropiati au transmis si ei mesaje de condoleante. Iata cateva dintre ele:
 
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei!  
 
Dumnezeu sa-l ierte! O veste foarte trista! M-am bucurat sa-l revad asta vara!
 
O veste foarte trista aceasta a trecerii in neființa a prietenului nostru. Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
 
Inmormantarea lui Mihai Holban va avea loc la Constanta, iar dorinta familiei e ca, in drumul spre cimitir, cortegiul funerar sa faca o oprire si la stadionul de rugby Mihai Naca.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii