Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivi la CS Marina Constanţa Gerard Munteanu, Cristina Ghiorghiţă şi Dumitru Bisocianu, vicecampioni naţionali (galerie foto)

ro

13 Nov, 2015 00:00 2690 Marime text
Clubul Sportiv Marina Constanţa a obţinut trei medalii, toate de argint, la Campionatul Naţional Universitar de Taekwondo WTF, de la Bucureşti. Au urcat pe podium Gerard Munteanu, la categoria -63 kg (seniori), la kyorugi (fighting), Cristina Ghiorghiţă, la categoria -49 kg, la kyorugi, şi Dumitru Bisocianu, la categoria +87 kg (seniori), tot la kyorugi. Munteanu reprezintă Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Ghiorghiţă este de la Universitatea „Ovidius”, iar Bisocianu, de la Academia Naţională de Apărare „Carol I”.
 
CS Marina Constanţa a participat la întrecerea de la Bucureşti cu cinci sportivi, iar cei doi care nu au obţinut medalii s-au clasat aproape de podium, pe poziţia a cincea. „Sportivii noştri au avut o evoluţie foarte bună la această competiţie de tradiţie. Conducătorul delegaţiei noastre şi antrenorul de la secţia de Taekwondo WTF de la CS Marina Constanţa, Ciprian Encică, a primit din partea organizatorilor diplomă de excelenţă pentru implicarea şi dezvoltarea activităţii sportive la nivel universitar în România”, a declarat Dan Marian Ungureanu, preşedintele clubului constănţean.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii