Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sportiva numărul 1 în România” Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon miercuri, pe Arena Naţională (galerie foto)

ro

17 Jul, 2019 00:00 1964 Marime text
Simona Halep îşi va prezenta în faţa publicului larg trofeul cucerit la Wimbledon. Evenimentul va avea loc miercuri, 17 iulie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, iar accesul piublbiocului va fi gratuit.

„Simona e un geniu. Să fii numărul unu în lume, să câştigi Wimbledonul fără să ai în România teren de iarbă… La turnee, până în semifinale, ea se antrenează, din penultimul act încep meciurile tari. E matură, perfectă, după cum a arătat la Wimbledon. E sportiva numărul 1 în România. Trebuie să o felicităm şi să fim mândri de ea“, a declarat Gică Hagi. „Sunt convins că iubitorii sportului din București și nu numai vor fi încântați să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană", a precizat Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.
Un eveniment similar a avut şi anul trecut, când Simona a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros în faţa a 15.000 de fani.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii