Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportiv la CS „Bogdan Ciubotariu“ Adrian Roşca se luptă la Superkombat cu Bogdan Năstase, ciobanul de la Coarnele Caprei

ro

18 Jun, 2016 00:00 10472 Marime text

Luptătorul constănţean Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, susţine, pe 25 iunie, în gala de la Braşov, un nou meci la Superkombat. Sportivul pregătit de Samir Regep îl întâlneşte pe ieşeanul Bogdan Năstase, celebru pentru apariţiile sale spectaculoase în ring, costumat ca un cioban!
 
De altfel, Bogdan Năstase a ajuns la kickboxing şi la Superkombat de la oierit, fiind remarcat pe când se ocupa cu păstoritul, în comuna ieşeană Coarnele Caprei. Năstase face show la fiecare meci. La Superkombat a susţinut mai multe partide, una (în care a fost declarat învingător) fiind contra constănţeanului Alex Filip. În acea confruntare, Năstase a urcat în ring purtând căciulă, sarică şi bâtă, pe care le-a avut şi după meci, la anunţarea deciziei. De asemenea, înainte de meci, ieşeanul a avut în picioare cizme de cauciuc, iar la final, pentru ca show-ul să fie complet, a făcut flotări, şi-a sărutat toiagul norocos, a fluierat ca şi când şi-ar chema oile şi a dat cu căciula de pământ.

Evoluează din nou la Superkombat 

Adrian Roşca (23 de ani, 1,83 m, 80 kg) e hotărât să câştige partida cu Bogdan Năstase. „E optimist, nu îi e frică. E 100% pregătit, se antrenează numai cu gândul la victorie. Varsă transpiraţie de două ori pe zi la antrenamentul specific şi avem şi sesiuni de pregătire fizică. Sunt sigur că Adrian va face o figură frumoasă. Dacă îl va doborî, va face şi el flotări, cum face Bogdan Năstase mereu. L-am studiat mult în ultimul timp pe adversarul lui Roşca şi ne-am alcătuit o strategie prin care să speculăm punctele slabe ale ieşeanului. Oricum, indiferent de rezultatul meciului, Adrian Roşca va lupta din nou la Superkombat, pe 30 iulie, la Constanţa“, a spus Samir Regep.

Roşca l-a învins prin KO pe Andrei Vasinca 

Acesta a remarcat forma bună şi hotărârea elevului său. Adrian a ieşit campion naţional la Kempo K-1 doi ani la rând, la ediţia din acest an învingându-l în finală, prin KO în repriza a doua, pe un sportiv consacrat în MMA, Andrei Vasinca, de la clubul Kudokai Atlassib Sibiu. De asemenea, Roşca (luptător admis în Academia Superkombat) a avut evoluţii încununate de succes şi la întrecerile europene de la Varna (2014) şi Bucureşti (2016).

Samir Regep - „ Arta marţială nu înseamnă luptă de stradă“

Samir Regep speră ca Roşca să lase o impresie frumoasă şi în meciul cu Bogdan Năstase. „Adrian trebuie să dovedească faptul că sportul presupune muncă şi transpiraţie, dar şi educaţie, disciplină şi respect. Eu nu îi învăţ pe elevii mei să fie bătăuşi de stradă, ci să fie dominaţi de fair-play. Să salute, să respecte adversarul, să-şi controleze emoţiile. Arta marţială nu înseamnă luptă de stradă. Nu vreau să dezvolt violenţa“, a spus Samir Regep, care a dezvăluit că pentru meciul de pe 25 iunie Adrian Roşca a primit un rând de echipament de la shihan Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Sursa foto: Facebook Adrian Roşca şi Facebook Bogdan Năstase

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii