Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spicu Horia, medalii naţionale la juniori Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa, pe podium la Memorialul „Nicolae Păsărică“ (galerie foto)

ro

03 Nov, 2017 00:00 1874 Marime text
Echipa de oină din Constanţa Frontiera Tomis a ocupat locul doi la prima ediţie a Memorialului „Nicolae Păsărică“, întrecere care s-a disputat, în prezenţa unei asistenţe numeroase, în comuna Olteni din judeţul Teleorman. Au participat trei echipe, iar clasamentul final a fost: 1. Juventus Olteni, 2. Frontiera Tomis, 3. Straja Bucureşti. S-au înregistrat rezultatele: Juventus Olteni - Straja București 15-14, Juventus Olteni - Frontiera Tomis 12-10 și Frontiera Tomis - Straja București 16-15.

În acelaşi timp, o altă reprezentantă a judeţului Constanţa, Spicu Horia, a participat la Campionatul Naţional în sală rezervat juniorilor I, II şi III, care s-a disputat la Braşov. Echipa de pe litoral s-a întors acasă cu două medalii, ambele de argint, obţinute în întrecerile de la juniori I şi III, în vreme ce la juniori II s-a clasat pe locul patru. Rezultatele au fost: la juniori I - 12-8 cu Politehnica Cluj, 2-12 cu Biruinţa Gherăieşti, 3-6 cu CSS2 Baia Mare; la juniori II - 0-4 cu Biruinţa Gherăieşti, 2-5 cu CSM Progresul Băileşti, 4-16 cu CSS2 Baia Mare; la juniori III - 0-4 cu CSM Progresul Băileşti, 0-8 cu Biruinţa Gherăieşti.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii