Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol total la Năvodari Titanii din gala New K-1 Generation se pregătesc de marea „încleştare“ (galerie foto)

ro

21 Aug, 2015 00:00 3238 Marime text
Gala New K-1 Generation - Clash of the Titans, care se va disputa la Năvodari sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, a fost prefaţată, ieri, de Mihai Isop, preşedinte New K-1 Generation, de Alex Filip (campion de Karate Kyokushin şi luptător Superkombat), şi de Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa, sportiv care va şi evolua în cadrul întrecerii. 

Competiţia va cuprinde 12 partide, cele mai multe dintre ele pe reguli de K-1. În program au fost incluse însă şi câteva partide de box. Ringul va fi amplasat pe un teren din cadrul complexului sportiv „Flacăra“ din Năvodari. „New K-1 Generation vine foarte tare din spate, sprijinit de cei mai tari luptători ai momentului. Sprijinim tinerele speranţe, oameni care vor să se afirme. Interesul în jurul galei creşte de la zi la zi. Estimăm că asistenţa se va ridica la 1.600 de spectatori. Vremea se anunţă bună“, a declarat Mihai Isop, organizator al evenimentului, alături de CS Năvodari, sub egida IBK (International Budokai Kickboxing) România.

Adrian Roşca - „ Fiecare meci e un pas înainte pentru mine“

„Avem un fight-card puternic, urmând a evolua luptători ce promit mult. Pe unii îi cunosc personal. Probabil că Adrian Roşca este cel mai valoros luptător care va urca în ring la Năvodari. Are o experienţă destul de mare în luptele profesioniste. A debutat şi la Superkombat, unde, după părerea mea, a evoluat bine“, a spus şi Alex Filip. „Mă aştept la o gală interesantă. Fiecare meci e un pas înainte pentru mine. Voi lupta cu Valentin Rusu, de la Hontai Bucureşti, un sportiv pe care nu-l cunosc, dar în faţa căruia sper să câştig. Vreau să ajung cât mai departe şi să evoluez în gale cât mai puternice“, a punctat Adrian Roşca, cel care-l admiră, din România, pe luptătorul Andrei Stoica, iar din străinătate îi plăcea cum evolua Badr Hari.

Alex Filip - „Galele în sistem profesionist sunt importante“

Alex Filip, care deţine câteva victorii importante în Superkombat, spune că, pentru a ajunge în vârf, un luptător are nevoie de foarte multă muncă şi de participarea la cât mai multe gale profesioniste, precum cea de la Năvodari. În acelaşi timp, un antrenor valoros şi un promoter bun sunt alţi factori care grăbesc creşterea în valoare a unui sportiv. „Galele în sistem profesionist îi ajută pe cei care vor să-şi facă un nume în sportul de contact. Graţie mediatizării importante, luptătorii au şansa de a obţine sponsorizări. În România, cu câteva excepţii (cam zece sportivi), luptătorii profesionişti au alte profesii, altfel nu se pot întreţine. Contează foarte mult să nu renunţi. Ai pierdut un meci, te ridici şi mergi mai departe, iar povestea ta va prinde şi mai bine“, a precizat Alex Filip, care, în viaţa de zi cu zi, este poliţist.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii