Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi Horia Tecău încep evoluţiile de la Cincinnati

ro

17 Aug, 2016 00:00 1898 Marime text


Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep intră în concurs la turneul de la Cincinnati din turul doi, unde se va duela cu învingătoarea din partida Annika Beck (Germania, sportivă venită din calificări) - Iulia Putinţeva (Kazahstan). Aflată pe locul patru în clasamentul mondial, Halep a fost desemnată cap de serie numărul 3 la Cincinnati, însă principala favorită, Serena Williams, a anunţat apoi că nu va participa, din pricina unei accidentări la umăr.
 
Simona Halep a spus că neparticiparea la Jocurile Olimpice de la Rio i-a adus regrete, dar, prin decizia de a nu merge în Brazilia, a urmărit să-şi protejeze sănătatea. „Sunt dezamăgită că nu am fost la Rio, însă am în vedere ediţia următoare a JO, cea de la Tokio. Să câştigi o medalie olimpică însemnă mult pentru orice sportiv“, a precizat Halep, care s-a arătat uşor dezamăgită că unii români o judecă numai după ce văd pe terenul de tenis, fără a şti toate problemele cu care ea se confruntă. 


 
La turneul din SUA evoluează şi constănţeanul Horia Tecău, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi îi vor avea ca adversari în runda secundă pe câştigătorii din meciul Richard Gasquet (Franţa) / Gilles Simon (Franţa) - Dominic Inglot (Marea Britanie) / Marcin Matkowski (Polonia). 

Sursa foto: Facebook (1 - Simona Halep Top 10 WTA; 2 - Horia Tecau)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii