Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep şi colegele sale din echipa României au susţinut conferinţa de presă pentru meciul cu Marea Britanie (galerie foto+video)

ro

20 Apr, 2017 11:15 3213 Marime text

Componentele echipei feminine de tenis a Romaniei sustin peste putin timp, la Tenis Club Idu din Mamaia, conferinta de presa pentru meciul cu Marea Britanie. Intalnirea cu presa incepe la ora 11.30.



La conferinta vor participa Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea, Monica Niculescu si antrenorul-nejucator Ilie Nastase. Intalnirea Romania - Marea Britanie, din play-off-ul Grupei Mondiale 2, are loc la TC Idu, in acest weekend, sambata si duminica, in fiecare zi de la ora 11.00. Conferinta de presa va fi in direct pe pagina de Facebook ZIUA de Constanta.



UPDATE: Întâlnirea cu ziariştii s-a încheiat. 

În cadrul conferinţei Ilie Nastase a declarat că nu este un meci crucial pentru tenisul romanesc, dar important da. "Speram intr-o victorie" - a mai precizat antrenorul-nejucător al echipei de Fed Cup a României. 

Simona Halep a declarat:

"Speram sa castigam. Konta e o jucatoare foarte buna, sper sa-mi iau revansa in fata ei. Toate partidele vor fi grele".


La rândul ei Sorana Cârstea a precizat că este extrem de onorata sa facă parte din echipa de Fed Cup a Romaniei.

"Nu am emotii. Vom juca cu sufletul pentru tara" - a mai precizat Sorana Cârstea. .


Irina Begu a declarat în cadrul conferinţei că Johanna Konta este o jucatoare de top, e periculoasa pe orice suprafata de joc.

"Ne-am dori sa incheiem intalnirea dupa partidele de simplu, dar va fi greu" - a mai precizat Irina Begu.

Monica Niculescu a precizat că nu a mai jucat de mult pe zgura, dar se acomodează.

"Abia astept sa inceapa partidele. Meciul de dublu va fi foarte greu, dar si celelalte se anunta dificile" - a mai adăugat Monica Niculescu. .

Reamintim că, Baza Tenis Club Idu din Mamaia va găzdui în acest weekend, sâmbătă şi duminică, meciurile întâlnirii feminine din Fed Cup by BNP Paribas România - Marea Britanie, din play-off-ul Grupei Mondiale II. Din lotul tricolor fac parte constănţeanca Simona Halep (locul 5 mondial), Irina Begu (33), Monica Niculescu (47) şi Sorana Cârstea (62).



Echipa Marii Britanii o are ca număr unu pe Johanna Konta (locul 7 mondial), care s-a impus la începutul acestei luni la turneul de la Miami, unde a eliminat-o în sferturi pe Simona Halep. Alături de Konta, pentru disputa de la Mamaia în echipa oaspete au mai fost convocate Heather Watson (113 WTA la simplu), Laura Robson (202 la simplu) şi Jocelyn Rae (105 la dublu).

Tragerea la sorţi a meciurilor a fost programată vineri, iar o zi mai devreme se vor desfăşura conferinţele de presă ale celor două echipe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii