Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep se operează şi ratează Fed Cup şi turneele de la Dubai şi Doha. Şi Indian Wells e în pericol

ro

25 Jan, 2016 00:00 1298 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a confirmat ieri, pe pagina personală de Facebook, că se va opera, urmând a rata din acest motiv participarea la mai multe turnee.
 
„Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele şase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam“, arată Simona Halep.

Speră să fie în tribună la Cluj

Sportiva clasată în acest moment pe locul doi în ierarhia WTA speră ca absenţa sa din circuit să nu fie foarte lungă, astfel încât să poată participa la turneul de la Indian Wells (7-20 martie). „La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells. Îmi doresc să trec cu bine peste această intervenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză. În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună“, a mai spus Simona Halep.

Horia Tecău, în optimi la dublu mixt la Australian Open

În lipsa acesteia, eliminată încă din turul întâi, Constanţa a rămas la Australian Open cu Horia Tecău. Ieri, tenismenul de 31 de ani s-a calificat în optimi la dublu mixt, unde face pereche cu Coco Vandeweghe (SUA). Cei doi au învins în turul întâi echipa favorită numărul 6, Lucie Hradecka (Cehia) / Marcin Matkowski (Polonia), scor 1-6, 7-5, 10-8. În optimi, Horia şi partenera sa se vor duela cu perechea italiană formată din Sara Errani şi Fabio Fognini. Tecău s-a calificat în optimi şi la dublu masculin, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Principalii favoriţi ai secţiunii au trecut în turul secund de perechea Benjamin Becker (Germania) / Dominic Thiem (Austria), scor 6-3, 3-6, 6-3, iar în calea lor în optimi au venit italienii Marco Cecchinato şi Andreas Seppi, care au trecut cu 1-6, 7-6, 7-5 de spaniolii favoriţi 15 Marc Lopez şi Feliciano Lopez.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii