Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul trei la US Open

ro

29 Aug, 2014 00:00 1502 Marime text


Constănţencei Simona Halep, a doua favorită la US Open, i-a fost mai greu în primul tur, cu americanca Danielle Rose Collins (fără loc WTA), de care a trecut în trei seturi, decât în runda secundă, cu slovaca Jana Cepelova (locul 65 WTA), pe care a învins-o cu 6-2, 6-1.

„Am jucat mai bine decât în runda inaugurală. Am lovit mingea repede şi am servit bine în momentele-cheie. A fost cald, dar m-am descurcat. Fiecare meci e greu, toate adversarele îşi joacă şansa. Am încredere mai mare decât la Roland Garros că pot face un turneu foarte bun“, a declarat Halep.

Vice-lidera mondială s-a calificat, astfel, în turul trei al competiţiei, unde o va întâlni pe Mirjana Lucici-Baroni (din Croaţia), locul 121 WTA, care a trecut cu 6-7, 6-3, 6-2 de Shahar Peer (din Israel), locul 155 WTA. În vârstă de 32 de ani şi venită din calificări, croata a produs surpriza în primul tur, eliminând-o pe spaniola Garbine Muguruza, locul 26 WTA şi a 25-a favorită la US Open. Pentru victoria cu Cepelova, Halep a primit 105.090 de dolari şi 130 de puncte WTA.
Succesul contra tenismenei din Slovacia a fost al 40-lea din acest an al Simonei, care are şi 12 înfrângeri. Dacă va ajunge în semifinale la US Open, jucătoarea constănţeană îşi poate asigura prezenţa la Turneul Campioanelor, întrecerea care închide sezonul feminin de tenis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii