Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep joacă în turul patru la US Open

ro

05 Sep, 2016 00:00 1899 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, susţine astăzi meciul din turul patru al turneului de Grand Slam de la US Open. Cap de serie numărul 5, Halep se va duela cu sportiva din Spania Carla Suarez Navarro (a 11-a favorită). În turul precedent, Simona a trecut de unguroaica Timea Babos (a 31-a pe lista favoritelor), scor 6-1, 2-6, 6-4, în vreme ce Navarro a eliminat-o pe rusoaica Elena Vesnina (19), după un 6-4, 6-3.
 
Meciul Simonei cu Babos a durat două ore şi zece minute, iar la finalul partidei constănţeanca a declarat: „Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar am satisfacţia că am luptat pentru fiecare minge. M-am confruntat cu probleme medicale la spate, dar echipa mea medicală m-a ajutat mult. Nu m-am mişcat cu uşurinţă, de aceea mă bucur pentru această victorie, într-un meci dificil din punct de vedere emoţional“.
 
Până acum, Halep şi Carla Suarez Navarro s-au întâlnit de zece ori, fiecare având câte cinci victorii. În turneele de Grand Slam e în avantaj însă Navarro, care s-a impus în cele două meciuri directe din aceste turnee. „Ne cunoaştem foarte bine, aşa că va fi un meci greu. Voi da totul pe teren, pentru a încerca să câştig”, a spus Simona Halep.
 
La US Open evoluează şi constănţeanul Horia Tecău, care, la dublu masculin, face pereche cu Jean-Julien Rojer (Olanda). Cei doi sunt favoriţii 5 ai întrecerii, iar sâmbătă s-au calificat în turul trei (optimi), după o victorie cu 6-2, 6-2, obţinută în 56 de minute, în faţa perechii Mate Pavic (Croaţia) - Michael Venus (Noua Zeelandă) şi recompensată cu 40.000 de dolari şi 180 de puncte ATP. Adversarii din meciul următor al cuplului Tecău - Rojer sunt Robert Lindstedt (Suedia) şi Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii