Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, după victoria cu Johanna Konta „Publicul a fost extraordinar”

ro

23 Apr, 2017 13:30 2099 Marime text
Meciul de astăzi, de la Mamaia, dintre cele mai bune jucătoare ale României şi Marii Britanii, Simona Halep (nr. 5 WTA) şi Johanna Konta (nr. 7 WTA), i-a revenit constănţencei în două seturi, 6-1, 6-3.

Simona şi-a câştigat astfel ambele meciuri de simplu disputate în play-off-ul Grupei Mondiale II, iar după meciul cu Johana Konta a subliniat ajutorul primit din partea publicului care a umplut arena Idu, din Mamaia.

„Publicul a fost extraordinar. M-a încurajat la un nivel înalt şi mi-a dat o motivaţie deosebită. Chiar dacă, ieri (n.r. sâmbătă), a trebuit să fac acel anunţ la microfon, spectatorii nu au avut nicio vină“, a precizat Simona Halep.

Campioana din Constanţa a spus că nu ştie exact ce s-a întâmplat în incidentele în care a fost implicat Ilie Năstase, dar că, aseară, a vorbit cu căpitanul-nejucător al echipei României, care i-a spus că a jucat bine (n.r. în victoria cu Heather Watson) şi a încurajat-o.

La partida de astăzi, a asistat şi managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, pe care Halep l-a felicitat cu ocazia zilei numelui, spunând că îşi doreşte ca echipa „Regelui“ să ia campionatul.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii