Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep debutează la Miami contra cehoaicei Nicole Vaidisova

ro

27 Mar, 2015 00:00 1623 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, debutează, astăzi, la turneul de la Miami. Aflată pe locul trei mondial şi cap de serie numărul 3 în SUA, Halep (23 de ani) o va întâln în turul doi, de la ora 17.00 (în direct la Dolce Sport), pe ceha de 25 de ani Nicole Vaidisova (locul 328 în ierarhia WTA), care a beneficiat de un wild-card la turneu.

În turul întâi, Vaidisova a eliminat-o cu 6-1, 7-6 pe Timea Babos (Ungaria), sportivă venită din calificări. Tenismena din Cehia a ocupat şi locul şapte în lume, în anul 2007, iar în cariera sa le-a învins, printre altele, pe Venus Williams, Amelie Mauresmo, Victoria Azarenka, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic sau Dinara Safina.

Openul de la Miami este dotat cu premii totale de 6,1 milioane de dolari. „Este pentru prima dată când joc la două turnee de mare importanţă unul după altul (n.r. anterior, a câştigat Indian Wells). Nu sunt obişnuită cu aşa ceva, e şi multă umiditate la Miami şi mi-e greu cu acomodarea, dar încerc să joc cât de bine pot, luând fiecare meci în parte“, a declarat Simona Halep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii