Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep continuă urcuşul la US Open. Următoarea adversară - Shelby Rogers

ro

05 Sep, 2015 00:00 954 Marime text
Constănţeanca Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, continuă la US Open ultimul turneu de Mare Şlem al anului, graţie unui parcurs fără sincope până acum. 

A doua jucătoare a lumii şi cap de serie numărul doi s-a calificat în turul trei, unde o va întâlni, astăzi, pe americanca Shelby Rogers (154 WTA), o sportivă venită din calificări. În turul doi, Halep a trecut de ucraineanca Katerina Bondarenko (104 WTA), scor 6-3, 6-4, şi aceasta o sportivă care a jucat calificări în a US Open. „Nu am practicat cel mai bun tenis al meu, dar am reuşit să mă impun. Mă bucur că meciul a durat două seturi. Katerina a evoluat foarte bine“, a declarat Halep la finele partidei cu ucraineanca. Prin această victorie, Simona şi-a egalat performanţa de la ediţia de anul trecut a întrecerii americane. În 2013 însă, constănţeanca a ajuns până în optimile de finală. Adversara din turul trei, Shelby Rogers, are 22 de ani, iar în cariera sa a ocupat şi locul 70 mondial. Rogers, care a urcat acum cel mai sus la un turneu de Grand Slam, se va duela în premieră cu Halep. Americanca a ajuns în turul trei după o victorie obţinută într-o oră şi 36 de minute în faţa japonezei Kurumi Nara (82 WTA), scor 6-4, 6-4.

Victorie şi alături de Horia Tecău

La US Open, Simona Halep concurează şi la dublu mixt, alături de constănţeanul Horia Tecău, iar cei doi au acces în turul doi, după un succes cu 6-1, 6-2 contra cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja şi David Marrero, de care au dispus în 46 de minute. Pentru această victorie, Halep şi Tecău vor primi 10.000 de dolari. Următorii adversari sunt Julia Goerges (Germania) şi Nenad Zimonjic (Serbia), perechea cap de serie numărul opt. Aseară, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au evoluat şi la dublu masculin, în primul tur, contra perechii Andre Begemann (Germania) şi Oliver Marach (Austria). Tecău şi Rojer sunt capi de serie numărul 3.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii