Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-au măritat fiica, iar la anul sărbătoresc nunta de argint Sorin Mihăilescu i-a oferit inelul de logodnă soţiei sale la Veneţia, la o plimbare cu gondola (galerie foto)

ro

21 Oct, 2013 00:00 4969 Marime text
Zile extrem de fericite în familia celui mai cunoscut suporter al Farului, Sorin Mihăilescu. Sâmbătă, fiica sa şi a Danei Mihăilescu, Evelina Andreea (23 de ani), s-a căsătorit civil, iar cu puţin timp în urmă înfocatul fan al „marinarilor” i-a oferit soţiei sale inelul de logodnă pentru nunta de argint, într-un cadru romantic, la Veneţia, în timpul unei plimbări cu gondola. Nici că se putea prilej mai nimerit pentru acest eveniment emoţionant. Sorin şi Dana fac în 2014 25 de ani de căsătorie, iar la începutul acestei luni, exact în ziua în care s-au împlinit 24 de ani de când au rostit „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, Mihăilescu a cerut-o încă o dată, simbolic, de nevastă pe Dana.

Cei doi se aflau într-o excursie prin Europa, cu un grup de suporteri constănţeni, pentru meciul Andorra - România. La Veneţia, în Italia, prietenii le-au cântat la prima oră La Mulţi Ani!, iar în autocar Dana a trebuit să dea la microfon răspunsul la cererea în căsătorie a lui Sorin. Apoi, pe o gondolă, a primit, cu bucurie, şi inelul de logodnă. „Barca a fost condusă de singurul gondolier care cânta. Ne-a făcut ziua aniversară şi mai frumoasă. I-am oferit inelul de logodnă şi am cerut-o iar de soţie. Mi-au dat lacrimile, iar cei strânşi ca din pământ au început să aplaude când a acceptat. A fost o deplasare care va rămâne mereu în inima mea. Am retrăit luna de miere alături de prieteni”, a spus Sorin Mihăilescu.
 
Ginerele şi socrul îşi fac zilele de naştere unul după altul
 
Sorin şi Dana au doi copii, Evelina Andreea şi Sorin jr. (15 ani), iar sâmbătă fata lor a devenit doamna Mincu, oficializându-şi la starea civilă relaţia pe care o avea cu Valentin Mincu. După ce au scos actele, tinerii căsătoriţi au petrecut într-un cerc restrâns, alături de familiile lor şi de prieteni, la „Sabroso”. Ceremonialul religios şi nunta cea mare vor avea loc vara viitoare, urmate, la scurt timp, pe 5 octombrie 2014, la Restaurantul „Dorna” din Mamaia, de cununia de argint a soţilor Mihăilescu. Naşii Evelinei şi ai lui Valentin sunt prieteni de familie cu aceştia. Ginerele lui Sorin Mihăilescu împlineşte astăzi 27 de ani, iar mâine socrul său va fi sărbătorit cu ocazia vârstei de 46 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii