Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show-ul e deschis de HC Farul - HC Dobrogea Sud II Două meciuri tari de handbal, sâmbătă, în Sala Sporturilor

ro

24 Sep, 2016 00:00 2235 Marime text
Bucurie pentru suporterii constănţeni, care au parte, sâmbătă, în Sala Sporturilor, de două meciuri extrem de interesante, în care pot fi văzute la lucru, în partide oficiale, reprezentantele Constanţei la handbal masculin din Liga Naţională (HC Dobrogea Sud) şi din Divizia A (HC Farul şi HC Dobrogea Sud II).
 
Prima partidă se joacă de la ora 12.00, între HC Farul (aflată în postura de gazdă) şi HC Dobrogea Sud II. Meciul contează pentru etapa a doua a campionatului, iar în prima rundă ambele formaţii au câştigat. HC Farul a învins în deplasare cu 26-22 Danubius Galaţi (una dintre contracandidatele la promovare), iar Dobrogea Sud II a dispus acasă, scor 28-23, de Atletico Alexandria.
 
De la ora 16.00, intră în arenă HC Dobrogea Sud, care are meci dificil cu HC Odorhei, în etapa a cincea a Ligii Naţionale. În precedentele patru runde, formaţia constănţeană a strâns nouă puncte (având trei victorii şi o înfrângere), în vreme ce HC Odorhei are punctaj maxim, după patru succese din patru.
 
Duminică, este rândul echipei feminine CSU Neptun să joace, în etapa secundă a Diviziei A. De la ora 13.00, constănţencele întâlnesc în deplasare ACS Şc. 181 SSP Bucureşti, CSU Neptun venind după un eşec dur, 20-44 pe litoral cu Rapid USL Metrou Bucureşti, contraperformanţă care a plasat echipa din Constanţa pe ultimul loc după etapa întâi.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii