Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show total de gimnastică aerobică la Constanţa, la Campionatul Naţional şi la Cupa Farul (galerie foto)

ro

19 Oct, 2015 00:00 5145 Marime text


Show total, în weekend, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, care a găzduit ediţia a 20-a a Campionatului Naţional şi ediţia a 16-a a Cupei Farul, întreceri la care au evoluat cei mai valoroşi şi cele mai valoroase sportive din gimnastica aerobică românească. Nu au lipsit nici reprezentanţii Constanţei, care s-au numărat printre protagonişti, CS Farul obţinând 20 de medalii. Nivelul valoric al întrecerilor a fost unul ridicat, culegând aplauze generoase din partea publicului.
 
Sâmbătă, în prima dintre cele două zile de concurs, pe scenă au fost invitaţi şi sportivii şi antrenorii lor de la CS Farul care au obţinut performanţe deosebite la ediţia 2015 a Jocurilor Europene de la Baku. Cu această ocazie, primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, i-a premiat pe performeri cu suma totală de 35.250 de lei brut, aprobată prin hotărâre de Consiliu Local.
 
Cei premiaţi au fost: boxerul Florentin Niculescu şi antrenorul său, Mihai Constantin; sportivele şi sportivii de la gimnastică aerobică Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu, Dacian Barna şi antrenoarea lor, Maria Fumea; sportiva de la Sambo Daniela Hondiu şi antrenorul ei, Viorel Gâscă.      
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii