Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show pe 1 decembrie! Robert Orbocea, de la Sharks Gym Constanţa, luptă în main-event-ul galei Urban Legend 3

ro

08 Nov, 2017 00:00 8035 Marime text

Ediţia a treia a galei Urban Legend se va disputa pe 1 decembrie, la Sala Sporturilor din Constanţa, fiind programate, cu începere de la ora 20.00, 19 lupte, patru de MMA Strike şi 15 pe reguli K-1.
 
Ca şi la precedentele două ediţii, care s-au desfăşurat în acest an, la Mamaia, pe 28 mai (la Scoica Land) şi pe 24 august (în aer liber, la piaţeta Cazino), şi de data aceasta se anunţă un spectacol deosebit. În main-event-ul galei va lupta, la MMA Strike, constănţeanul Robert Orbocea, de la Sharks Gym. La secţiunea K-1 în main-event va evolua Ciprian Şchiopu (Respect Gym Bucureşti), iar co-main-event va fi partida în care va lupta Cristi „The Legend“ Stoica, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa.
 
„Interesul în jurul ediţiei a treia a Urban Legend este unul crescut. Ne aşteptăm ca şi de data aceasta evenimentul să se desfăşoare cu casa închisă. Cred că nivelul spectacular al galei va fi mai ridicat decât la Urban Legend 2. Celebrul luptător Marian Rusu, cel care s-a impus în main-event-ul galei precedente, va veni de la Londra să ne susţină, ca invitat special, şi îi aşteptăm şi pe fraţii Stoica“, a declarat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Marian Rusu, KO rapid în main-event Cristian Stoica a câștigat centura la gala Urban Legend de la Mamaia 

KO în repriza întâi în main-event Cinci meciuri „explozive“ la gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii